Çift ön kameralı, incecik çerçeveli LG G7 sızdırıldı

LG G7.
LG G7.

LG G7'den sızan görüntüler nasıl bir akılı telefon ile karşılaşacağımız konusunda ipuçları veriyor. Telefon, çift ön kamerayla geliyor...

LG G7 olduğu iddia edilen bir akıllı telefon görüntüsü, LG meraklılarını heyecanlandırmaya yetti. Fotoğraf gerçek çıktığı takdirde telefonun ön kısmı hakkında ciddi bilgilerle karşı karşıya olduğumuz söylenebilir. Cihazın kenarları her zaman olduğundan daha ince ve LG'nin 2018 amiral gemisi yeniden 18:9 en-boy oranına sahip olacak gibi duruyor. Yeni sızdırılan görüntü, telefonun ön kısmındaki çift kamera ayarlarını da gözler önüne seriyor.

Nisan ayından sonra çıkması bekleniyor

LG, yeni amiral gemisini Samsung Galaxy S9 modelinden daha erken bir zamanda piyasaya sürerse, Qualcomm'un yeni en üst düzey Snapdragon 845 yonga setini kullanamayacağı için cihazın nisan ayından sonra piyasaya çıkması planlanıyor. Şirket, geçtiğimiz yıl piysaya çıkardığı LG G6'yı Snapdragon 835 yonga setiyle güçlendirerek getirecek söylentileri de ciddi seviyede dillendiriliyor. Tüm bu söylentilere rağmen LG G7 büyük bir ihtimalle Snapdragon 845 yonga setini kullanacak.

Şirketin hedeflerinden biri de "G" adından kurtulmak

LG, yakın zaman içerisinde CES'te ne gerekiliyorsa yapılacağını ve bu süreçte yeni telefonlar çıkarılmayacağını açıklamıştı. Bunun dışında, rakiplerinin ve hatta özellikle Samsung'un çıkış tarihlerini karşılamak için belli bir süre yeni bir LG modeli beklenmiyor. Şirketin bu dönemdeki hedeflerinden biri de "G" adından kurtulmak olarak nitelendiriliyor. LG G7'in Mart ayı ortasında tanıtılmasını bekleniyor ve bu tanıtımdan sonra Nisan ayında da kullanıcılarla buluşması öngörülüyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >