Elon Musk, alev püskürtme silahlarının tükendiğini duyurdu

the boring company
the boring company

Geçtiğimiz günlerde The Boring Company şirketinin ürettiği alev püskürtme silahının tükendiğini şirketin CEO’su Elon Musk duyurdu.

Dünyanın en büyük problemlerinden olan ulaşım sorununu halletmek için kurulan The Boring Company şirketi, düz siyah şapkanın ardından bir alev püskürtme silahını satışa çıkarmıştı. Elon Musk bu alev silahını satışa çıkarmak için tüm şapkaların tükenmesini bekledi ve şirkete ait 50 bin şapkanın hepsi satıldı.

50 bin adet şapkadan milyon dolar kazanmasını bildi

Twitter’da geçtiğimiz haftalarda şapkalarla ilgili bir paylaşım yapan Musk, ‘’Şu ana kadar üretilen 50 bin şapkadan 46 bini satıldı, 4 bin kaldı. Sonra sırada alev silahı var’’ yazmıştı. Tüm şapkalar tükendikten sonra alev püskürtme silahını tanıtan ve binlerce sipariş alan Musk, bu silaha 500 dolar fiyat biçti.

The Boring Company şirketinin sitesinde ürünün tamamen tükendiği belirtiliyor.
The Boring Company şirketinin sitesinde ürünün tamamen tükendiği belirtiliyor.

20 bin adetin hepsi satıldı

Dünyanın en güvenli alev silahı olarak tanıtılan silah, yanında yangın söndürme tüpüyle birlikte satılıyor. Musk, Twitter hesabından bugün yaptığı açıklamada 20 bin alev püskürtme silahının tamamının satıldığını duyurdu. Şirket, bu üründen kısa sürede 10 milyon dolar elde etmeyi başardı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >