Elon Musk'tan Facebook'a büyük tepki: SpaceX ve Tesla sayfaları kapatıldı

Elon Musk
Elon Musk

#DeleteFacebook kampanyası her geçen gün büyümeye devam ediyor. Son olarak Elon Musk da SpaceX ve Tesla'nın Facebook sayfalarını kapattı.

İki milyarı aşkın kullanıcı sayısıyla dünyanın en büyük sosyal ağı olmayı başaran Facebook, son haftalarda veri sızıntısı haberleriyle sıkça gündeme geliyor. Tepki her geçen gün büyürken, teknoloji dünyasının en fazla konuşulan isimlerinden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak Elon Musk da#DeleteFacebook kampanyasına desteğini gösterdi.

SpaceX ve Tesla'nın sayfalarını kapattı

Attığı tek bir tweet'le gündeme oturan Elon Musk, SpaceX ve Tesla'nın Facebook hesaplarını kapatarak veri sızıntısı için gerekeni yaptı. Üstelik yalnızca Elon Musk değil; diğer birçok ünlü isim de bu kampanyayı yakından takip ederek tepki gösteriyor.

Mark Zuckerberg açıklama yapmıştı

Geçtiğimiz günlerde veri sızıntısıyla alakalı açıklama yapan Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, "Bu bir hataydı. Önümüzdeki dönemlerde benzer şeylerin gerçekleşmemesinden emin olmamız lazım. Yaşanan sıkıntılardan dolayı çok üzgünüm ve insanların verilerini korumak gibi bir sorumluluğumuz var." şeklinde bir açıklama var.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >