Elon Musk'tan yeni bir sürpriz: Tesla akıllı telefon çıkarabilir!

Tesla telefon
Tesla telefon

Yeni nesil teknolojiler ve elektrikli otomobilleriyle gündemden düşmeyen Tesla, bu kez de sızan tek bir görselle gündeme geldi. Paylaşılan fotoğraf, şirketin akıllı telefon üretebileceğini gösteriyor.

Hem SpaceX hem de Tesla tarafında önemli adımlar atan Elon Musk, bir yandan da The Boring Company isimli diğer şirketiyle şaşırtmaya devam ediyor. The Boring Company, esasında alt yapı ve tünel inşaatları için kurulan bir şirket. Fakat, geçtiğimiz dönemlerde şapka ve alev silahı gibi ilginç ürünlerle kullanıcıların karşısına çıktı. Hatta aynı şirket son olarak tuğla üretimiyle de gündeme geldi. Yani genel olarak Elon Musk'ın sürprizlerle dolu biri olduğu ortada.

Tesla akıllı telefon piyasaya çıkabilir

Elektrikli otomobil şirketi Tesla bu kez de akıllı telefonla gündeme geliyor. Tesla'nın ilk modeline ait olduğu belirtilen yeni bir görsel ortaya çıktı. Çentikli ekran ve çerçevesizyapısıyla dikkat çeken bu akıllı telefon, Quadra olarak isimlendiriliyor.

Slashleaks'ınyayınladığı görsele göre telefonun arka kısmında en sol üst bölümde yan yana dizilmiş çift arka kamera yer alıyor. Üstelik arka kısımda dikkat çeken önemli diğer bir ayrıntı da Tesla logosu ve hemen altındaki G4 simgesi.

Telefonun arka yüzeyine ait olduğu düşünülen görselde dikkat çeken en önemli ayrıntılardan biri çift kamera. Arkadaki çift kamera yan yana dizilmiş şekilde görülebiliyor.
Telefonun arka yüzeyine ait olduğu düşünülen görselde dikkat çeken en önemli ayrıntılardan biri çift kamera. Arkadaki çift kamera yan yana dizilmiş şekilde görülebiliyor.

Elbette sızdırılan görselle alakalı Tesla tarafından şu anda herhangi bir doğrulama yok. Ancak Elon Musk'ın çılgın projeleri ve sürprizlerine alışık olarak Tesla'nın akıllı telefonunu piyasaya sunması çok da şaşırtıcı olmayacaktır.

Tesla'nın ülkemiz için önemli atılımlar yaptığını da dipnot olarak belirtmek gerekiyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >