En başarılı 5 hava durumu uygulaması

Hava durumu
Hava durumu

Birkaç saat içinde İstanbul'u etkisi altına alan şiddetli yağmur dakikalar içinde sosyal medyada gündeme oturdu. Önümüzdeki saatlerde de devam etmesi beklenen yağışları hava durumu mobil uygulamaları vasıtasıyla takip edip önlem alabilmek mümkün.

Hem Android hem de iOS platformlarında hava durumunu anlık ya da tarihselbazda takip edebilmek için sistemle birlikte gelen uygulamalar var. Elbette bunlara ek olarak bir yandan da gerek Google Play gerekse App Store uygulama mağazalarında en iyi tahminleriyle ön plana çıkan farklı uygulamalar yer alıyor.

Birkaç saatte İstanbul'u etkisi altına alan ve bugün öğleden sonra da devam etmesi beklenen şiddetli yağmurla birlikte hayatın olumsuz etkilenebileceği uyarıları yapılıyor. Elbette bu durumda mobil uygulamalar vasıtasıyla hava durumuyla ilgili en doğru bilgilere erişebilmek mümkün.

​AccuWeather: En kesin hava durumu bilgisi veren mobil uygulamalarından biri. Yaklaşık 1.5 milyar farklı cihazda kurulu olan bu uygulama, mevcut hava durumu gözlemlerinin yanı sıra ayrıntılı bilgiler de veriyor. Üstelik yerek ve kısa dönemli tahminlerin yanı sıra radar animasyonları ve uydu görüntüleri de AccuWeather'ın en başarılı uygulamalardan biri. 
AccuWeather (Google Play)AccuWeather (iOS)
​AccuWeather: En kesin hava durumu bilgisi veren mobil uygulamalarından biri. Yaklaşık 1.5 milyar farklı cihazda kurulu olan bu uygulama, mevcut hava durumu gözlemlerinin yanı sıra ayrıntılı bilgiler de veriyor. Üstelik yerek ve kısa dönemli tahminlerin yanı sıra radar animasyonları ve uydu görüntüleri de AccuWeather'ın en başarılı uygulamalardan biri. AccuWeather (Google Play)AccuWeather (iOS)
Yahoo! Weather: Yahoo! altyapısını kullanan bu mobil uygulama özellikle sade ve başarılı arayüzüyle ön plana çıkıyor. Yahoo! Weather'ın belki de en olumsuz yönü ise geniş reklamlara yer veriliyor olması. 
Yahoo Weather! (Google Play)Yahoo Weather! (iOS)
Yahoo! Weather: Yahoo! altyapısını kullanan bu mobil uygulama özellikle sade ve başarılı arayüzüyle ön plana çıkıyor. Yahoo! Weather'ın belki de en olumsuz yönü ise geniş reklamlara yer veriliyor olması. Yahoo Weather! (Google Play)Yahoo Weather! (iOS)
The Weather Channel: ​Özellikle detaylı analizler ve 10 günlük genişletilmiş raporlar sunan bu mobil uygulama; sıcaklık, rüzgar ve görüş gibi verileri de saatlik olarak kullanıcıların karşısına getiriyor. 
The Weather Channel (Google Play)The Weather Channel (iOS)
The Weather Channel: ​Özellikle detaylı analizler ve 10 günlük genişletilmiş raporlar sunan bu mobil uygulama; sıcaklık, rüzgar ve görüş gibi verileri de saatlik olarak kullanıcıların karşısına getiriyor. The Weather Channel (Google Play)The Weather Channel (iOS)
WeatherBug: Tehlike uyarılarıyla ön plana çıkan WeatherBug, isabetli tahminleriyle de başarılı hava durumu tahmini uygulamaları arasındaki yerini alıyor. 
WeatherBug (Google Play)WeatherBug (iOS)
WeatherBug: Tehlike uyarılarıyla ön plana çıkan WeatherBug, isabetli tahminleriyle de başarılı hava durumu tahmini uygulamaları arasındaki yerini alıyor. WeatherBug (Google Play)WeatherBug (iOS)
Weather Underground: Toplamda 30.000'i aşkın hava durumu istasyonuna göre verileri toplayan Weather Underground, bilhassa yerel tahminler konusunda adından söz ettiriyor. 
Weather Underground (Google Play)Weather Underground (iOS)
Weather Underground: Toplamda 30.000'i aşkın hava durumu istasyonuna göre verileri toplayan Weather Underground, bilhassa yerel tahminler konusunda adından söz ettiriyor. Weather Underground (Google Play)Weather Underground (iOS)
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >