Essential Phone'a ait ilk ekran görüntüsü paylaşıldı

Essential Phone
Essential Phone

Tasarım ve teknik detayların ardından Android işletim sisteminin kurucularından olan Andy Rubin'in merakla beklenen akıllı telefonu Essential Phone'a ait ilk ekran görüntüsü paylaşıldı.

Android işletim sisteminin kurucularından olan Andy Rubin'in geçtiğimiz dönemlerde kendi şirketi altında duyurduğu Essential Phone, "neredeyse" çerçevesiz yapısıyla dikkat çekmiş; kağıt üzerindeki tasarımayrıntılarına nazaran görünümü ve ince yapısıyla da başarılı bulunmuştu.

Essential Phone; 2560 x 1312 piksel görüntü oluşturabilen 5.71 inç'lik 19:10 oranındaki ekranla birlikte geliyor.
Essential Phone; 2560 x 1312 piksel görüntü oluşturabilen 5.71 inç'lik 19:10 oranındaki ekranla birlikte geliyor.

Akıllı telefonun her ne kadar tanıtımın ardından Haziran sonunda kullanıcılara ulaştırılacağı belirtilse de planlar tutmadı ve şirket geçtiğimiz dönemlerde Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla akıllı telefonun ABD'de satışa sunulması için birkaçhaftanın daha geçmesi gerektiğini bildirdi.

Bugün, Essential Phone'a ait olan ilk ekran görüntüsü de ortaya çıktı. Çift kamera kurulum ekranının paylaşıldığı görüntüde arayüz hakkında ufak da olsa söz sahibi olunabiliyor; zira tepede bildirim tepsisi üzerinde yer alan simgelerin hayli sade ve hoş görünüyor. Alınan ve paylaşılan ekran görüntüsü 750 x 1463 piksel. Ancak normalde ekran çözünürlüğü 2560 x 1312 piksel.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >