FIFA 18’de beklenmedik bir etkiyle size katkı sağlayacak oyuncular!

FIFA 18.
FIFA 18.

FIFA serilerinde kariyer modu oynamaya alışan oyuncular, bu mod içerisinde kendilerini ciddi bir “gözlemci” gibi konumlandırmaktan asla vazgeçmiyor. Biz de FIFA 18 Kariyer Modu’nda sizler için muhakkak faydalı olacak isimleri sizler için derledik…

İşte performanslarıyla “ummadık taş baş yarar.” dedirten, her mevkiden birer ismin yer aldığı o başarılı futbolcular…

Kaleci: Bartlomiej Dragowski 
Serie A’da Buffon ya da Donnarumma dışında kaliteli kaleci bulamamaktan dert yanıyorsanız Bartlomiej tam size göre bir isim. Fiorentina’da forma giyen 20 yaşındaki yıldız ciddi anlamda gelecek vadediyor denilebilir. Şu an için takımının üçüncü kalecisi durumunda olan Dragowski, oyun ilerledikçe 86 rating puanına ulaşabiliyor.
Kaleci: Bartlomiej Dragowski Serie A’da Buffon ya da Donnarumma dışında kaliteli kaleci bulamamaktan dert yanıyorsanız Bartlomiej tam size göre bir isim. Fiorentina’da forma giyen 20 yaşındaki yıldız ciddi anlamda gelecek vadediyor denilebilir. Şu an için takımının üçüncü kalecisi durumunda olan Dragowski, oyun ilerledikçe 86 rating puanına ulaşabiliyor.
Sağ bek: Kelvin Amian Adou 
Yalnızca Türkiye’nin değil, dünya futbolunun da en büyük sorunlarından biri olan sağ bek gerçeği, FIFA 18 özelinde Adou ile çözülebilir. Toulouse forması giyen genç yıldız, 86 rating puanına kısa süre içerisinde ulaşabiliyor.
Sağ bek: Kelvin Amian Adou Yalnızca Türkiye’nin değil, dünya futbolunun da en büyük sorunlarından biri olan sağ bek gerçeği, FIFA 18 özelinde Adou ile çözülebilir. Toulouse forması giyen genç yıldız, 86 rating puanına kısa süre içerisinde ulaşabiliyor.
Sol bek: Marc Cucurella 
Genç yıldız, Barcelona B takımında sol bek için bir cevher yatıyor ve sadece 3 milyon euro’ya alınabiliyor. Cucurella en çok da hız, çabukluk özellikleriyle dikkat çekmeyi başarıyor. İyi bir antrenman programından sonra karşısına çıkacak sağ kanatları hayata küstürecek potansiyele sahip. Overall rating’i de gelecekte 86’ya kadar çıkabiliyor.
Sol bek: Marc Cucurella Genç yıldız, Barcelona B takımında sol bek için bir cevher yatıyor ve sadece 3 milyon euro’ya alınabiliyor. Cucurella en çok da hız, çabukluk özellikleriyle dikkat çekmeyi başarıyor. İyi bir antrenman programından sonra karşısına çıkacak sağ kanatları hayata küstürecek potansiyele sahip. Overall rating’i de gelecekte 86’ya kadar çıkabiliyor.
Stoper: Justin Hoogma 
19 yaşından yeni yeni gün alan Hollandalı savunma oyuncusu, Almanya’ya transfer olalı çok uzun zaman geçmedi. Hoffenheim’dan kolayca satın alamayacağınız genç yıldızın serbest kalma bedeli 9.3 milyon Euro. Satın aldıktan sonra bu fiyata değdiğini anlayacağınız yıldız oyuncu tam bir kale stoper.
Stoper: Justin Hoogma 19 yaşından yeni yeni gün alan Hollandalı savunma oyuncusu, Almanya’ya transfer olalı çok uzun zaman geçmedi. Hoffenheim’dan kolayca satın alamayacağınız genç yıldızın serbest kalma bedeli 9.3 milyon Euro. Satın aldıktan sonra bu fiyata değdiğini anlayacağınız yıldız oyuncu tam bir kale stoper.
Orta saha: Tom Davies
Şimdiden Everton’da aldığı her sürede dikkat çekmek isteyen Tom Davies, muhtemelen bir dahaki oyunda “ucuz wonderkid” olmaktan çıkacak. O yüzden FIFA 18’de bu fırsatı kaçırmayıp onu 9 milyon euro karşılığında takımımıza almamız doğru hamle olacaktır. Gelecekte 85 overall rating’i görebilecek oyuncu, enerjisiyle takıma can katacaktır.
Orta saha: Tom Davies Şimdiden Everton’da aldığı her sürede dikkat çekmek isteyen Tom Davies, muhtemelen bir dahaki oyunda “ucuz wonderkid” olmaktan çıkacak. O yüzden FIFA 18’de bu fırsatı kaçırmayıp onu 9 milyon euro karşılığında takımımıza almamız doğru hamle olacaktır. Gelecekte 85 overall rating’i görebilecek oyuncu, enerjisiyle takıma can katacaktır.
Sol açık: Ezequiel Barco 
Oyuncunun 14 milyon euro’luk serbest kalma maddesine rağmen, Independiente daha makul bir fiyata kendisini bırakabilir. 90 acceleration’a sahip oyuncunun agility, balance gibi özellikleri de 80’lerde. Gerçek bir uçurtma! Biraz da gelişme kaydederse onu durdurmak için rakiplerin sol tarafa set çekmesi gerekebilir.
Sol açık: Ezequiel Barco Oyuncunun 14 milyon euro’luk serbest kalma maddesine rağmen, Independiente daha makul bir fiyata kendisini bırakabilir. 90 acceleration’a sahip oyuncunun agility, balance gibi özellikleri de 80’lerde. Gerçek bir uçurtma! Biraz da gelişme kaydederse onu durdurmak için rakiplerin sol tarafa set çekmesi gerekebilir.
Sağ açık: Justin Kluivert 
Efsane golcü Patrick Kluivert’ın oğlu Justin Kluivert pozisyon olarak değilse de kalite olarak babasının izinde. 7.5 milyon euro’ya transfer edilmesi mümkün olan 18 yaşındaki Justin, tıpkı Barco gibi hız özellikleriyle dikkat çekiyor. Gelecekte de 86 overall rating’i rahatlıkla görebiliyor.
Sağ açık: Justin Kluivert Efsane golcü Patrick Kluivert’ın oğlu Justin Kluivert pozisyon olarak değilse de kalite olarak babasının izinde. 7.5 milyon euro’ya transfer edilmesi mümkün olan 18 yaşındaki Justin, tıpkı Barco gibi hız özellikleriyle dikkat çekiyor. Gelecekte de 86 overall rating’i rahatlıkla görebiliyor.
Santrfor: Lautaro Martinez 
Böylesine kusursuz bir takımın forveti de başarılı ve iyi olmak zorunda diyebiliriz. Arjantin’li yıldız adayı çok uzun olmayan boyuna rağmen takıma ciddi manada katkı sağlayabiliyor. 6.5 milyon Euro karşılığında transfer edebileceğimiz ismin genel rating’i 88’lere ulaşabiliyor.
Santrfor: Lautaro Martinez Böylesine kusursuz bir takımın forveti de başarılı ve iyi olmak zorunda diyebiliriz. Arjantin’li yıldız adayı çok uzun olmayan boyuna rağmen takıma ciddi manada katkı sağlayabiliyor. 6.5 milyon Euro karşılığında transfer edebileceğimiz ismin genel rating’i 88’lere ulaşabiliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >