FIFA 18'in yeni ligi Almanya'dan

Fifa 18
Fifa 18

Kicker dergisinin yayınladığı haberde EA Sports gerekli anlaşmaları imzalayarak FIFA 17’de olmayıp FIFA 18’de olacak olan ilk ligi duyurdu.

Ea Sports ve Almanya Futbol Federasyonu arasında imzalanan anlaşmaya göre FIFA 18’e eklenecek ilk yeni lig belli oldu. Alman 3. Ligi, FIFA 18’de yer alabilmesi için gerekli koşul ve belgeleri hazırlayarak oyuna dahil oldu. FIFA serisinde düşük seviye takımlarla oynamaktan keyif alan ve büyük takımların hegemonyasından sıkılmış olan birçok oyuncu için oldukça olumlu gözüken bu haber, Almanya’da yer alan FIFA tutkunlarını da mutlu etti.

Ülkemizin alt liglerinin oyuna dahil olması için birçok Türk oyuncunun Ea Sports’a attığı mailler bu sene de karşılık bulamazken önümüzdeki yıllarda alt liglerimizin FIFA serilerinde yer alıp alamayacağı henüz bilinmiyor. Alman 3. Ligi’nin oyuna eklenme süreci de rastgele olmadı diyebiliriz. Fifaplay üzerinde düzenlenen ankete katılan oyuncuların verdiği oylarla 230.000’den fazla oy alan Alman 3. Ligi sıralamada birinci olmuş oldu. Hindistan ve Çin liglerinin hemen üzerinde yer alan lig, FIFA 18’de yer almaya hak kazandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >