FIFA 19 açıkladı: Türk kullanıcılara para iadesi yapılacak mı?

​FIFA 19 açıkladı: Türk kullanıcılara para iadesi yapılacak mı?

Geçtiğimiz günlerde ‘hack saldırısı’ iddiasıyla da konuşulan oldukça ilginç bir ‘indirim’ gelişmesi yaşanmıştı. FIFA 19, ön siparişte büyük bir indirimle satışa sunulmuş, bu durum, yüksek fiyattan alan kullanıcıların canını sıkmıştı. Şimdi onlar için güzel bir telafi haberi kapıda:

Geçtiğimiz günlerde FIFA 19, 12 saat boyunca standart fiyatı olan 359 TL'den, 209 TL'ye düşmüş, bu indirim kısa sürede sosyal medya sayesinde hayli konuşulmuştu. Bahse konu indirimin bir hata sonucu yapıldığı ortaya çıkmış ve oyun yaklaşık 12 saat sonra eski fiyatına dönmüştü. Ancak binlerce kullanıcı oyunu indirimli fiyatı ile satın almıştı.

150 TL'lik iade söz konusu!

Yapımcı firmanın yapılan hatadan sonra nasıl bir politika izleyeceği belli oldu. Sony, 12 Eylül'de oyun indirime girmeden önce satın alan bütün oyunculara fiyat farkını iade etme kararı aldı. Bu iade kapsamında 150’şer TL kullanıcıların hesabına yatırılacak. Sosyal medya üzerinde büyük isyan dalgaları oluşturan ve insanları mağdur eden indirimin çözümünü bulmayı başaran EA Sports ve Sony, şimdilerde olumlu yorumların muhatabı konumunda…

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >