Fon yöneticisinden iddialı açıklama: Tesla dört ay içinde iflas edecek!

Tesla
Tesla

Hedge fon yöneticisi John Thompson, Tesla hakkında yaptığı açıklamalarda hayatında böyle absürt bir şey görmediğini ifade ederek, şirketin dört ay içinde iflas edeceğini iddia etti.

Dünya dışı yaşam hedefleriyle sıkça gündeme gelen Elon Musk, yeni nesil elektrikli otomobiller konusunda hayli iddialı. Birkaç ay önce yeni elektrikli araçlarını tanıtan Tesla, bu alandaki en başarılı şirketler arasında gösteriliyor. Ancak sektördeki önemli isimler Musk'ı ağır şekilde eleştirmeye devam ediyor.

Elon Musk, Tesla haricinde de Ay'a turist götürmek, Mars'ta koloni kurmak gibi büyük hedeflere sahip dev bir şirketi var: SpaceX!
Elon Musk, Tesla haricinde de Ay'a turist götürmek, Mars'ta koloni kurmak gibi büyük hedeflere sahip dev bir şirketi var: SpaceX!

"Tesla dört ay içinde iflas edecek"

Son olarak Hedge fon yöneticisi John Thompson, yaptığı açıklamayla Tesla'nın yakın zamanda batacağını ifade etti. Thompson, aslında kısaca "Kariyerimde bu kadar absürt bir şey görmedim" cümlesiyle konuyu özetliyor.

Açıklamalarda Tesla'nın mutlaka kâr açıklamak zorunda olduğunun altı çizilirken, şirketin şapkadan tavşan çıkartmadığı sürece bu başarıyı elde edemeyeceği ifade ediliyor. Üst düzey yönetici kendinden o kadar emin ki, Tesla'nın dört ay içinde iflas edeceğini de söylüyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >