Forza Horizon 4’ün demo sürüsü aktif edildi!

​Forza Horizon 4’ün demo sürüsü aktif edildi!
​Forza Horizon 4’ün demo sürüsü aktif edildi!

Microsoft, günün ilk saatlerinde Forza Horizon 4'ün demo sürümünü oyuncuların erişimine açtı. Birçok oyuncu tarafından merakla beklenen yapım, demo sürümüyle heyecanı iyiden iyiye artırmayı başardı…

Oyun dünyasında yarış oyunlarına verilen önem zaman zaman değişiklik gösterse de birçok farklı açıdan en prestijli oyun türü olduğunu söyleyebilmek mümkün. Konu yarış oyunları olduğunda ise Forza Horizon serisinin oyuncuların gönlündeki yeri bambaşkadır. Yarış oyunu severler Forza Horizon 4’ün resmi olarak yayınlanmasını beklerken Microsoft büyük bir sürpriz yaparak Forza Horizon 4’ün demo sürümünü günün erken saatlerinde erişime açtı.

Forza Horizon 4, 2 Ekim'de çıkacak!

Xbox Play Anywhere ortaklığıyla erişimi aktif kılınan Forza Horizon 4 Demo’yu Windows 10 cihazlara ve Xbox One konsoluna indirmek de oldukça kolay. Demo sürüm, HDR görüntüyü desteklediğinden 27.83 GB gibi devasa bir dosya boyutuna sahip. Bu nedenle dahili depolama biriminizin boş alanından emin değilseniz demo sürümü yüklemeden önce yeterli alan olup olmadığını kontrol etmeniz şart diyebiliriz. Forza Horizon 4, tam sürümü ile hem Xbox One hem de PC için 2 Ekim’de piyasaya çıkacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >