Galaxy Note 8'in videosu paylaşıldı!

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Samsung’un yaz sonunda tanıtmaya hazırlandığı Galaxy Note 8’e ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Samsung’un amiral gemisi modeli Galaxy Note 8’i, Apple’ın iPhone tanıtımından önce yapacağı iddiaları dolaşırken yeni modelle ilgili internete yeni bir video sızdırıldı.

Sızdırılan görüntülerde Galaxy Note 8’in sadece ön paneline ait parçalar gösteriliyor. Oldukça kısa bir şekilde paylaşılan görüntülerde Note 8 ön panelinin, Samsung’un satış rekorları kıran telefonu Galaxy S8’e benzetildiği görülüyor.

6.3 inç ekranla gelecek telefonda ekran – gövde oranının yüzde 90’a yakın olduğu görülüyor Bunun çok iyi bir rakam olduğunu söyleyebiliriz.

Tanıtımı yaklaştıkça görüntüleri sızdırılan Note 8'e ait farklı bir görsel.
Tanıtımı yaklaştıkça görüntüleri sızdırılan Note 8'e ait farklı bir görsel.

Görüntüler üzerinden gidecek olursak üst ve alt çerçevenin oldukça ince ve zarif olduğunu söyleyebiliriz. Üst kısımda kamera ve ses için bir yer ayrılırken alt çerçevede parmak izi okuyucunun olmadığını görüyoruz. Bu da parmak izi okuyucunun dokunmatik olma ihtimalini akıllara getiriyor.

Sizce Samsung’un Ağustos ayının sonu gibi tanıtacağı söylenen modeli Note 8, kullanıcıların beklediğine değer mi olacak? Yoksa diğer modellerin üzerine çok koymayan bir model mi gelecek?

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >