Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'ın tanıtım tarihi netleşti

Google Pixel 3
Google Pixel 3

Google'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni tepe seviyesi akıllı telefonları Pixel 3 ve Pixel 3 XL'ın tanıtım tarihi belli oldu.

Geçen hafta Berlin'de düzenlenen IFA 2018 kapsamında yepyeni teknolojilerini duyuran Google, tepe seviyesi Ekim'de yeni akıllı telefonlarıyla sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Son olarak, Pixel 3 ve Pixel 3 XL olarak isimlendirilen yeni modellerin 9 Ekim'de New York'ta tanıtılacağı netleşti.

Tepe seviyesinde standartlaşan çift arka kamera sistemi yerine farklı bir yol çizen Google, yeni iki modelde de çift ön kamerası üzerinde çalışıyor. Visual Core çipin sunulacağı bu kameralarda üst düzey bir selfie performansı bekleniyor.

Google'ın Pixel 3 ve Pixel 3 XL'ı 9 Ekim'deki özel etkinlikte tanıtacağı netleşti.
Google'ın Pixel 3 ve Pixel 3 XL'ı 9 Ekim'deki özel etkinlikte tanıtacağı netleşti.

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL teknik özellikler

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'da Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti bekleniyor. Toplamda 8 çekirdekli işlemciyi bünyesinde barındıran bu yonga seti hayli yüksek performans sergiliyor. Telefondaki 5.5 inç ve 6.7 inç boyutundaki modellerde 2960 x 1440 piksel çözünürlükte görüntüler oluşturulabilirken; 6 GB RAM, 64 GB ve 128 GB depolama seçenekleri bekleniyor. Fiyatlandırmanın ise 649 dolardan başlayacağı tahmin ediliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >