Google Plus yakında kapanabilir!

Google Plus
Google Plus

Google Fransa'nın Google Plus hesabını kapatmasıyla birlikte Google Plus'ın yakın zamanda rafa kaldırılacağı söylentileri yeniden alevlendi. Detaylar haberimizde:

Birçok farklı projeyle kullanıcıların karşısına çıkan Google, bundan 7 yıl önce aktif ettiği Plus servisini askıya alabilir. Daha önce Google Friend Connect ve GoogleBuzz gibi servisleri pasif hale getiren şirketin bu kez de Plus'ı tozlu raflara kaldıracağı konuşuluyor.

Google Fransa'nın Google Plus hesabını kapatması yakında Google Plus'ın tamamen kapanabileceği anlamına geliyor.
Google Fransa'nın Google Plus hesabını kapatması yakında Google Plus'ın tamamen kapanabileceği anlamına geliyor.

Google Fransa resmî hesabını kapattı

Google Plus'ın tamamen kapatılacağı iddialarının ortaya çıkmasının en önemli sebebi ise Google Fransa. Zira GoogleFransa'nın bir süre önce Google Plus hesabını resmî olarak kapatacağını duyurmasının ardından Plus servisinin rafa kaldıracağı söylentileri güçlenmeye başladı. Yani doğrudan Google Fransa'nın resmî bir şekilde GooglePlus hesabını kapatıyor olması aslında şirket içinde bazı şeylerin netleştiğini gösterir nitelikte.

Davetiye sistemiyle açılan ve ardından 20 Eylül 2011 itibariyle dünya genelindeki tüm kullanıcılar için aktif edilen bu sosyal ağ, toplamda 500 milyonu aşkın aktif kullanıcıya sahip. Ancak, bir türlü istenilen popülerliği yakalayamayan Google Plus'ın yakında kapatılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >