GSM operatörlerinin unutulmaz 15 Temmuz jesti!

​GSM operatörlerinin unutulmaz 15 Temmuz jesti

Türkiye’de faaliyet gösteren üç dev GSM operatörü Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla özel kampanyalar tasarladı. Üç dev operatör, tüm abonelerine ücretsiz internet, dakika ve SMS paketleri tanımlayacak. İşte 15 Temmuz günü düzenlenecek kampanyaların detayları…

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone özel iletişim kampanyaları ile mobilde ve evde ücretsiz internet paketi, ücretsiz Wi-Fi bağlantıları ve benzeri hediyeler sunuyor. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da operatörler yeni kampanyalarını duyurmaya başladı.

Türk Telekom 15 Temmuz kampanyası - Mobil

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için ilk iletişim kampanyası paketi Türk Telekom'dan geldi. Buna göre Türk Telekom mobilden sabite birçok alanda iletişim desteği verecek. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne özel hazırlanan kampanya kapsamında Türk Telekom, 15 Temmuz günü boyunca geçerli olmak üzere, tüm mobil abonelere her yöne 1000 dakika, şebeke içi sınırsız konuşma, 1 GB internet ve 5000 SMS tanımladı.

Türk Telekom 15 Temmuz kampanyası - Sabit telefon

Türk Telekom ev ve iş telefonu aboneleri, 15 Temmuz'da gün boyu şehir içi ve şehirler arası Türk Telekom ev ve iş telefonlarını dakika sınırı olmadan ücretsiz arayabilecekler. Tüm vatandaşlar ayrıca 15 Temmuz'da 00:00-23:59 saatleri arasında tüm ankesörlü telefonlardan telefon kartı veya kredi kartı ile yapacakları aramalarda ev ve iş telefonları ile sınırsız konuşma; GSM yönüne yapacakları aramalarda ise görüşmelerin ilk 2 dakikasını ücretsiz gerçekleştirme imkanına sahip olacaklar.

Turkcell 15 Temmuz kampanyası

Geçen yıl tüm gün boyunca Wi-Fi noktalarını ücretsiz hale getiren Turkcell'in bu yıl da benzer bir kampanya yapması bekleniyor. Ancak konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi. Açıklama geldiğinde haberimizi de güncelleyeceğiz.

Vodafone 15 Temmuz kampanyası

Vodafone ise konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Onlar da bir açıklama yaparsa yine haberimizi güncelleyeceğimizi belirtelim.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >