HTC 11'in yeni tanıtım videosu yayınlandı: Şık tasarımlı üst seviye bir telefon geliyor

HTC 11
HTC 11

HTC'nin yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonuyla alakalı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak telefonun yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.

Yeni nesil üst seviye akıllıtelefon bekleyen kişiler şu sıralar konsept görüntüleriyle heyecan uyandırmayı başaran HTC 11'e odaklanmış durumda. Bilhassa kendine has tasarımıyla dikkat çekmesi beklenen telefonun, yüksek ekran / çerçeve oranıyla da farklılaşacağı tahmin ediliyor. Keza Samsung Galaxy S8 seviyesinde olmasa da ekran / gövde oranı bakımından HTC 11'in de hayli başarılı olacağı aşikar.

Son olarak, 16 Mayıs 2017'de sahneye çıkarılacak olan HTC 11'in yeni tanıtım videosu da yayınlandı. Geçtiğimiz dönemlerde paylaşılan videoda doğrudan dokunmaya duyarlı çerçeveye vurgu yapan HTC, bu kez tarihe odaklanıyor.

Altı saniyelik videoda canlı mavi rengiyle dikkat çeken HTC 11 yer alıyor. En çok dikkat çeken ayrıntılardan birisi ise su benzeri bir sıvının videoda kullanılmış olması. Dolayısıyla yeni telefonun suya karşı dayanıklı olacağı aşikar.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >