Huawei P30 tanıtım videosu yayınlandı

Huawei P30
Huawei P30

P20 ile büyük başarı yakalayan Huawei, 26 Mart'ta tanıtacağı P30 serisiyle çıtayı daha da yükseltmek istiyor. Son olarak yeni modelin tanıtım videosu paylaşıldı.

Geçen yıl P20 ailesiyle büyük başarı yakalayan Huawei, bu sene P30 ile çıtayı daha yükseğe taşımak istiyor. Bugün erken saatlerde Huawei Mobile tarafından paylaşılan tanıtım videosu şu ana kadar bahsi geçen birçok detayı doğrular nitelikte.

Kamera yetenekleriyle ön plana çıkması bekleniyor

Yalnızca 40saniyelik bu videoda arkadaki kameralardan birinin tamamen 'yakınlaştırma' desteği için tasarlandığını gösteriyor. Yani böylece fotoğraflanacak ya da video kaydına alınacak nesneye görüntü bozulmadan maksimum düzeyde yakınlaşmak mümkün oluyor.

Ayrıca videoda hoparlör performansında da gelişme olduğu görülebiliyor. Özellikle 17.saniyede bunu anlamak mümkün oluyor. P serisinde daha önce de kullanılan güçlü hoparlörler P30 ile bir üst noktaya çıkacak gibi görünüyor. Yani en azından animasyonlar bunu gösteriyor.

P serisi, Huawei'nin aslında tamamen 'kameraya' odaklandığı bir ürün ailesi. Dolayısıyla kamera tarafında bizim de beklentilerimiz epey fazla. Yaklaşık 3 hafta sonra (26 Mart'ta) tanıtılacak olan P30 ile merak edilen tüm sorular cevap bulmuş olacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >