IFA 2018: Huawei P20 Pro'ya yeni renk seçenekleri eklendi

Huawei P20 Pro
Huawei P20 Pro

Dünyanın ilk üç arka kameralı akıllı telefonu Huawei P20 Pro'ya Berlin'de düzenlenen IFA 2018 kapsamında 4 farklı renk seçeneği eklendi. Detaylar haberimizde:

Fiyat / performans segmentindeki akıllı telefonlarıyla son yıllarda önemli bir satış başarısı yakalayan Huawei, model çeşitliliğini artırarak yoluna devam ediyor. IFA 2018 kapsamında yepyeni ürünlerini sergileyen Çinli üreticinin, Mart'ta tanıtılan P20 ailesiyle alakalı yeni birtakım gelişmeler yaşanıyor.

4 yeni renk seçeneği ekleniyor

Dünyanın ilk üç arka kamerasına sahip akıllı telefonu P20 Pro'yu duyuran şirket, bu model için renk seçeneklerini de artırıyor. Normal şartlarda göz alıcı renkleriyle dikkat çeken P20 Pro, IFA 2018 kapsamında ziyaretçilere gösterilen farklı renk seçenekleriyle de epey ilgi göreceğe benziyor.

Yeni renk seçenekleri arasında deri kaplama versiyonların dikkat çekmesi bekleniyor.
Yeni renk seçenekleri arasında deri kaplama versiyonların dikkat çekmesi bekleniyor.

Siyah ve kahverengi deri kaplama, inci beyazı ve Aurora isimli özel versiyonla sunulan akıllı telefonda böylece kullanıcılar çok daha fazla seçenek arasından tercih yapabiliyor.

Dünya genelinde 5 Eylül'den itibaren satışa çıkarılacak olan yeni renk seçenekleri aslında teknik tarafta da kullanıcıları üst profillere yönlendiriyor. Şöyle ki, deri versiyon yalnızca 8 GB RAM ve 256 GB'lık depolama seçeneğiyle geliyor. Fiyat ise 999 euro seviyesinde.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >