İnanılmaz: NASA astronotu uzaylı görüntüsünü gizledi

UFO videolarıyla tanınan Secure 10 ekibi, yayınladıkları yeni videoda kameralara yakalanan UFO görüntüsünü NASA astronotunun eliyle gizlediğini iddia etti.

Secure 10 ekibi yakaladıkları bu görüntüyle NASA'nın uzaylıların varlığını gizlediğini bir kez daha ispat ettiklerini belirtiyor. Secure 10 ekibinin iddiasına göre bu görüntülerde NASA astronotu uzaydan gelen gizemli ışıkları elleriyle kamufle etmeye çalışıyor.

Yayınlanan videoda uzayda çalışmalarını sürdüren bir NASA astronotu görüyoruz. Çalışmalarını belgelemek için video çeken astronotun kamerasına uçan bir cisimden gelen beyaz bir ışık takılıyor. Bunu fark eden astronot kameranın görüş açısını kesmek amacıyla elini kameranın sağ ön kısmına getiriyor ve kamerayı sola doğru döndürmeye başlıyor. 3.05-3.20 arasına dikkat!



Uzaktan gelen bu ışık huzmesi için kesinlikle UFO demek doğru olmaz. Kameralardaki optik hatalardan kaynaklanan bir görüntü bozulması da olabilir. Ancak geçtiğimiz haftalarda ColdPyro isimli bir kullanıcının Youtube'a yüklediği videoda da benzer bir görüntü ortaya çıkmıştı.








Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >