Instagram canlı yayın videoları tekrar izlenebilecek

Instagram canlı yayın
Instagram canlı yayın

Instagram Stories’e gelen canlı yayın videolarını yeniden oynatma özelliği ile hikayaler kısmı daha da hareketlenecek.

Snapchat’ten ‘kopyalama özellik’ olarak kabul gören Instagram Stories hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.

Haziran ayı itibariyle 250 milyon kullanıcıya ulaşan Instagram Storie, Snapchat’in kullanıcılarını kendine çekerek o tarafta ciddi bir kullanıcı azaltıyor.

İlk olarak 2016’nın Ağustos ayında kullanıma sunulan Instagram Storie, her 3 Instagram kullanıcısından 1’i tarafından aktif olarak kullanılıyor. İşte tüm bu olumlu gelişmelerin farkında olan Instagram yetkilileri hikayeler kısmına yeni bir özellik daha ekledi.

Geliştirilen yeni özellik sayesinde burada yaptığımız canlı yayınları 24 saat içinde hikayeler kısmında da paylaşabileceğiz. Yani canlı yayın videoları uçucu bir yapı olmaktan çıkartılıp süresi ciddi manada uzatıldı.

Bu da canlı yayın videolarının ''daha fazla kullanıcı tarafından görüntülenmesi ve yayının kaçırılma durumunun ortadan kaldırılması'' demek. Yani bir canlı yayın saatinde işimiz varsa o videoyu bir daha göremiyor kaçırıyorduk. Şimdi ise yayın videoları saatlerce hesaplarda kalabilecek. Eğer Canlı Tekrar Oynatma seçeneğini kullandıysanız takipçileriniz Instagram Hikaye profilinizde oynat butonuna basarak bu yayını görebilecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >