Instagram hikayelerine etiket nasıl eklenir?

Instagram
Instagram

Instagram'ın Hikaye özelliği güncellenmeye devam ediyor. Son olarak bu bölüme etiket desteği de geldi. Artık Snapchat'te olduğu gibi Instagram'da da anlık paylaşımlara etiket eklenebilecek.

Sürekli güncellenen ve yeni özelliklerle donatılan Instagram, yeni kullanıcı kitlesi kazanmaya devam ediyor. Son altı ayda 100 milyon kullanıcının dahil olduğu platform, "Hikayeler" özelliğinin kapsamını genişletmeye devam ediyor.

Instagram 'Etiket' özelliği 

                                    Instagram'ın 10.3 sürümüyle birlikte güncellenen Hikayeler, etiket desteğine kavuştu. Bu sayede çekilen fotoğraf ya da kısa videolar üzerine çeşitli etiketleri dahil etmek mümkün oluyor. Böylece görseller ya da videolar çok daha eğlenceli bir hal alıyor. Üstelik eklenen tüm etiketlerin boyutu parmak kıstırma ya da açma hareketiyle değiştirilebiliyor.
Instagram 'Etiket' özelliği Instagram'ın 10.3 sürümüyle birlikte güncellenen Hikayeler, etiket desteğine kavuştu. Bu sayede çekilen fotoğraf ya da kısa videolar üzerine çeşitli etiketleri dahil etmek mümkün oluyor. Böylece görseller ya da videolar çok daha eğlenceli bir hal alıyor. Üstelik eklenen tüm etiketlerin boyutu parmak kıstırma ya da açma hareketiyle değiştirilebiliyor.
Konum servislerini açmak gerekiyor

                                    En önemli detaylardan birisi ise bu sistemin konum servislerine bağlı olarak çalışması. Böylece bulunduğunuz bölgeye özel olarak karşınıza çeşitli etiketler çıkabiliyor. Elbette bunun için ilk etapta telefonunuzun ayarlarından konum erişiminin aktif hale getirmelisiniz.
Konum servislerini açmak gerekiyor En önemli detaylardan birisi ise bu sistemin konum servislerine bağlı olarak çalışması. Böylece bulunduğunuz bölgeye özel olarak karşınıza çeşitli etiketler çıkabiliyor. Elbette bunun için ilk etapta telefonunuzun ayarlarından konum erişiminin aktif hale getirmelisiniz.
Eller Serbest modu da eklendi

                                    Uygulamaya dahil olan bir diğer özellik ise “Eller Serbest" modu. Böylece artık çekim tuşuna sürekli olarak basmanıza gerek kalmıyor. Ekran en sağa çekildiğinde bu kısma ulaşılabiliyor. Böylece tuşa bir kez basıldığında video kaydı doğrudan başlatılmış oluyor.
Eller Serbest modu da eklendi Uygulamaya dahil olan bir diğer özellik ise “Eller Serbest" modu. Böylece artık çekim tuşuna sürekli olarak basmanıza gerek kalmıyor. Ekran en sağa çekildiğinde bu kısma ulaşılabiliyor. Böylece tuşa bir kez basıldığında video kaydı doğrudan başlatılmış oluyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >