Instagram hikâyelerimi kimler izledi?

Instagram hikâyeler
Instagram hikâyeler

Son dönemlerde milyonlarca kişinin aktif olarak kullandığı Instagram Hikâyeler, esasında birçok farklı detayı barındırıyor. Kullanıcıların gözünden kaçsa da Instagram hikâyelerinin ilk olarak kimler tarafından izlendiği görülebiliyor.

Instagram'ın geçen sene Snapchat'ten "esinlendiği" hikâyeler özelliği, son dönemlerde platformun en güçlü kozu olmuş durumda. Milyonlarca kişinin aktif olarak kullandığı hikâyeler, Instagram güncellemeleri sayesinde her geçen gün daha da yetenekli hale geliyor. Kullanıcıların çok büyük bir bölümü bu özelliğe ilişkin detaylara hakim. Ancak bazı ayrıntılar gözden kaçabiliyor; Instagram hikâyelerinin ilk olarak kimler tarafından izlendiğini görmek gibi...

Instagram hikâyelerime kimler bakmış?

                                    Paylaşılan Instagram hikâyelerinin kimler tarafından görüntülendiğini öğrenmek aslında hayli basit bir işlem. Instagram hikâyelerinin kimler tarafından bakıldığını öğrenmek için paylaşımdan sonra fotoğrafın alt kısmına bakılması yeterli. Bu bölümde ilk etapta iki kullanıcı ve toplam izleyen sayısından bahsediliyor.
Instagram hikâyelerime kimler bakmış? Paylaşılan Instagram hikâyelerinin kimler tarafından görüntülendiğini öğrenmek aslında hayli basit bir işlem. Instagram hikâyelerinin kimler tarafından bakıldığını öğrenmek için paylaşımdan sonra fotoğrafın alt kısmına bakılması yeterli. Bu bölümde ilk etapta iki kullanıcı ve toplam izleyen sayısından bahsediliyor.
Instagram hikâyeme ilk kimler bakmış?

                                    Ancak hikâyenin kimler tarafından görüntülendiğinin detaylarına erişmek için parmağınızı yukarı doğru kaydırmanız yeterli. Bu listede Instagram hikâyelerininkimler tarafından izlendiği rahatlıkla görülebiliyor. Normal şartlarda Instagram hikâyelerini görüntüleyenler son izleyenden, ilk izleyene şeklinde sıralanıyor. Yani en altta kalan profil sizin hikâyenizi ilk izleyen oluyor. Ancak, Instagram bu noktada bazen farklı algoritmaları da (en fazla etkileşime girilen hesaplar; beğeniler ve yorumlar gibi) devreye sokabiliyor.
Instagram hikâyeme ilk kimler bakmış? Ancak hikâyenin kimler tarafından görüntülendiğinin detaylarına erişmek için parmağınızı yukarı doğru kaydırmanız yeterli. Bu listede Instagram hikâyelerininkimler tarafından izlendiği rahatlıkla görülebiliyor. Normal şartlarda Instagram hikâyelerini görüntüleyenler son izleyenden, ilk izleyene şeklinde sıralanıyor. Yani en altta kalan profil sizin hikâyenizi ilk izleyen oluyor. Ancak, Instagram bu noktada bazen farklı algoritmaları da (en fazla etkileşime girilen hesaplar; beğeniler ve yorumlar gibi) devreye sokabiliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >