iPhone 8 burada tanıtılacak: Dev Apple ofisinden inanılmaz drone görüntüleri!

Apple Park.
Apple Park.

Apple 10. yaş gününü tam olarak doldurmadan önce yeni bir iPhone modeliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Firma, bu tanıtım etkinliğinin gerçekleşeceği dev Steve Jobs Salonu’ndan oldukça heyecan verici bir video paylaştı.

Teknoloji devi Apple, hemen her konuda olduğu gibi tanıtım ve pazarlama konusunda da en iddialı firmalardan biri olarak nitelendirilebilir. Apple, iPhone serisinin son üyesini de oldukça iddialı bir biçimde tanıtmak üzere. 2007 yılında o zamanlar hayatta olan liderleri Steve Jobs’ın adını sonsuza kadar yaşatacak salonda görücüye çıkacak olan iPhone 8, şimdiden kalp atışlarımızı hızlandırmaya başladı.

İnşaatına geçtiğimiz sene içerisinde başlanan ve dairesel mimarisiyle büyüleyen yeni Apple ofisinde yer alan 1000 koltuklu salonun davetlilerle ve basın mensuplarıyla dolup taşması bekleniyor. Drone’lar aracılığıyla kaydedilen görüntülerde, son şekline ulaşmaya yaklaşan dev yapının detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Bu dev tesisin adı ise: Apple Park olacak!

Her ne kadar bugünlerini borçlu oldukları Steve Jobs’u kaybetseler de geleneklerine sahip çıkmak konusunda tutarlı olan Apple yöneticileri,iPhone 8’in tanıtımında Jobs’un koltuğunda oturan Tim Cook’u görevlendirmeyi tercih ettiler. Oldukça güçlü rakipleri karşısında ezici bir üstünlük kurma kaygısındaki Apple’ın son hamlesi neler getirecek, hep birlikte göreceğiz…

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >