Kafasını mikro dalga fırına sokan YouTuber ölümden döndü!

Jimmy Swingler.
Jimmy Swingler.

İnternet dünyasının giderek daha tehlikeli bir hale geldiği son dönemlerde YouTuber'ların yaptığı saçma hareketler de şaşkınlıkla takip ediliyor. Bu garipliklerin son örneği kafasını mikro dalga fırına sokarak ölümden son anda kurtulan YouTuber oldu...

Sosyal medyanın birçok mecrasında çok sayıda insan kendine ait yetenek ve yeterlilikleri sergileme yarışına girmişken ciddi bir kitle herhangi bir yetenekten bağımsız olarak yalnızca dikkat çekmeye çalışıyor. Bu ilgi bağımlılığının "gereksiz" hatta "tehlikeli" şeylerle uğraşmayı da beraberinde getirmesi oldukça enteresan sonuçlar doğurabiliyor. Canlı bomba taklidi yapan YouTuber'ın ardından şimdi yurt dışından gelen bir haberle birçok insanın sinirleri bozulabilir.

İtfaiye yardımıyla ancak kurtulabildi

22 yaşındaki Jimmy Swingler, YouTube üzerinde TGFbro isimli bir kanala sahip. Takipçileri için enteresan videolar çeken bu YouTuber, son videosunu çekerken az kalsın ölüyordu. Swingler, içi çimento dolu bir mikro dalga fırınına kafasını soktu ve bir süre böylece bekledi. Bu dakikaları anbean kaydetmeyi de ihmal etmezken bir anda işlerin ters gitmesiyle şok olan YouTuber, çimentonun kurumaya başladığını fark etti. Çimento kurudukça içeride nefes alması imkansız hale gelirken arkadaşlarının yardımlarıyla ancak kurtarılabildi. İtfaiyenin gelmesiyle 1 saat sürenin ardından o durumdan çıkarılabilen YouTuber, yabancı basında "YouTube Aptalı" olarak manşete taşındı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >