Kenan Doğulu'dan Bitcoin açıklaması: "Pişman oldum."

Kenan Doğulu - Bitcoin
Kenan Doğulu - Bitcoin

Marka 2017 Konferansı'na konuk olarak katılan Kenan Doğulu, "Pişmanlık duyduğunuz bir şey var mı?" sorusuna "Bitcoin almamak." cevabını verdi.

Bitcoin çılgınlığı ortalığı kasıp kavururken bu konuya dair çeşitli yorumlar da gelmeye devam ediyor. Şimdi de ünlü sanatçı Kenan Doğulu, Bitcoin'e dair pişmanlığını dile getirmiş durumda. Bitcoin almadığına pişman olduğunu söyleyen ünlü sanatçı, şu an için 18 bin dolar seviyelerinde yani yaklaşık 70 bin Türk Lirası olan kripto para konusunda geç kaldığını düşünüyor. 100 bin dolar seviyelerine gelmesi için çok beklememiz gerekmediği öngörülürken 5 6 katlık bu büyümenin ciddi avantaj sağlaması bekleniyor.

Geç kaldığını düşünen insan sayısı çok

Kenan Doğulu'nun da aralarında bulunduğu ciddi bir kitle Bitcoin almak için geç kalınmış olunabileceğini ve trenin kaçtığını düşünüyor. Tüm bu düşüncelere rağmen yatırım tavsiyelerinde bulunan çok sayıda kurum ve kuruluş Bitcoin konusunda ciddi büyümelerle karşılaşılacağını hesaplıyor. Sosyal medya başta olmak üzere birçok farklı platformda Bitcoin'e dair yorumlar ve analizler hızla artarken durumun hangi seviyelere geleceği merakla bekleniyor...

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >