Kripto para piyasası hareketlendi: Satın alma işlemleri %90 seviyesine ulaştı!

Kripto para
Kripto para

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte özellikle son birkaç haftadır devam eden değer artışı satın almalarda da kendini gösteriyor. Satın alma işlemleri son dört ayın en yüksek seviyesinde. Ayrıntılar haberimizde:

Satın alma işlemleri artıyor!

Kripto para birimlerindeki satın alma işlemleri 28 Aralık 2017'den bu yana ilk kez %90 seviyesine kadar çıktı. Peki bu tam olarak ne anlama geliyor? Dijital paralara olan güven tekrardan artıyor ve yatırımcılar daha büyük risklerle meblağları artırıyor. Esasında bu sorunun cevabını tam olarak bu şekilde özetleyebilmek mümkün.

Kripto paralar son dört ayın en yüksek satın alma seviyesine ulaştı.
Kripto paralar son dört ayın en yüksek satın alma seviyesine ulaştı.

Tabii ki yatırımların bu kadar artmasının en önemli sebeplerinden biri de dijital para birimlerine yönelik çalışmaların basında tekrardan yer bulması. Büyük yatırımcı ve yayıncıların yaptığı açıklamalar insanları Bitcoin ya da diğer coin'leri satın almaya itiyor. Haliyle bu durum da piyasanın büyümesini sağlıyor. Son rakamlara bakılırsa kripto para birimlerinin toplam değeri 400 milyar dolara yükselmiş durumda. Haberin yazıldığı tarihte (24.04.2018 - 15:00) 1 BTC'nin bedeli 9345 dolar seviyesinde. Önümüzdeki günlerde de benzer etkinin devam edeceği tahmin ediliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >