LG G6'nın ilk gerçek fotoğrafı ortaya çıktı

lg g6
lg g6

Güney Koreli LG'nin Barselona'daki MWC 2017 etkinliğinde tanıtacağı G6 modeline ilişkin ilk gerçek görsel ortaya çıktı.

LG, ay sonunda Barselona'da düzenlenecek olan MWC 2017 etkinliği sırasında yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonu G6'yı tanıtacak ve ziyaretçilere gösterecek. Şu ana kadar konuyla alakalı birçok farklı bilgi ortaya çıktı. Hatta ürünün bazı teknik özellikleri de netleşti. Ancak, ürünün gerçek görseli ilk kez basına sızdı.
LG V30'un ilk detayları belli oldu: Bu yılın en iyi Android telefonu olabilir
Fotoğraftan dikkat çeken en önemli ayrıntılardan biri Always On Display özelliği. Bu sayede telefon kilitli dahi olsa, şarj, saat ve tarih bilgileri görüntülenebiliyor. Yani böylece telefonun güç tuşuna basıp şarjı, saati ya da tarihi kontrol etmeye gerek kalmıyor. Ekranın kenarlarındaki çıtaların da hayli incelmesi dikkatlerden kaçmıyor.

Şu anda telefonun 5.7 inç'lik 2880 x 1440 piksel çözünürlüklü ekranla gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca üst seviye akıllı telefonlardaki Snapdragon 821 yonga seti de yine bilinen ayrıntılar arasında. 4 GB RAM bellek ve 32 GB'lık dahili depolama alanı da LG G6'nın en önemli detayları arasında yer alıyor. 3200 mAh kapasiteli bataryayla gelmesi beklenen telefonun suya dayanıklı olması da muhtemel.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >