LG’nin yeni kusursuz telefonu LG Signature Edition tanıtıldı

​LG’nin yeni kusursuz telefonu LG Signature Edition tanıtıldı
​LG’nin yeni kusursuz telefonu LG Signature Edition tanıtıldı

Dünyanın en büyük teknoloji şirketleri arasında gösterilen Güney Koreli LG’nin geçtiğimiz yıldan beri sınırlı sayıda ürettiği Signature Edition isimli akıllı telefon serisinin yeni üyesi tanıtıldı. Cihaz, teknik açıdan tatmin edici özellikleri dışında ücretsiz Bang&Olufsen kulaklığı ve seramik gövdesiyle de ilgi çekiyor. İşte LG Signature Edition’ın tüm detayları…

2017 yılının Aralık ayında LG, sınırlı sayıda ürettiği ve aktif olduğu tüm pazarlara dağıtmadığı yeni bir cihaz serisine start vermişti. Signature Edition ismi verilen bu seri, LG’den yıllardır beklenen makul ve kararlılık dolu bir seri ihtiyacını karşılamaya da adaydı. Aradan henüz bir yıl geçmeden serinin yeni bir ürünüyle kullanıcılarını buluşturan LG, Güney Kore’deki etkinlikte tanıtımı gerçekleştirdi. Çift arka kamera ve seramik bir gövde barındıran cihaz, kutu içerisinde Bang&Olufsen H9i markalı oldukça yetkin bir kulaklıkla geliyor.

LG Signature Edition'ın tasarımı, akıllı telefonda şıklık arayanlar için büyük bir seçim sebebi olarak değerlendiriliyor.
LG Signature Edition'ın tasarımı, akıllı telefonda şıklık arayanlar için büyük bir seçim sebebi olarak değerlendiriliyor.

Cihazın satış fiyatı 8.700 TL!

LG’nin Signature Edition serisinin en son ürününün şimdilik yalnızca Güney Kore pazarında satılacağı açıklanırken Avrupa pazarına da kısa süre içerisinde açılması bekleniyor. Cihaz, Kore pazarında 13 Ağustos tarihinden itibaren 1.999.800 Kore Wonu yani yaklaşık olarak 8.700 TL’den satışa sunulacak. Bu şartlar altında oldukça pahalı bulunabilecek cihazın gövde tercihi büyük beğeni kazandı. LG Signature Edition’ın Zirkonyum ve seramik gövde çizilmelere karşı oldukça dayanıklı bir alaşım sunuyor. Cihaz ekranının alt ve üst kısmında bulunan çerçevelerle birlikte gelen şıklık da Signature Edition’a başka bir hava katmayı başarıyor. Parmak izi sensörü ise arka tarafta, kameraların hemen altında. Çift kamera kurulumu yatay olarak konumlandırılmış iki sensörden oluşuyor. Genel olarak tasarım açısından 2017 SE sürümüyle arasında çok ciddi bir fark yok. Çentiksiz bir ekran, özel bağlantı noktaları haricinde LG SE’nin biraz Essential Phone’u hatırlattığının da altını çizelim.

Cihaz kutusundan çıkan Bang&Olufsen kulaklık da performans noktasında farklılık oluşturabiliyor.
Cihaz kutusundan çıkan Bang&Olufsen kulaklık da performans noktasında farklılık oluşturabiliyor.

LG Signature Edition 2018 Teknik Özellikleri:

  • - 6 inç QHD+ (2880x1440 piksel), 18:9, 538ppi piksel yoğunluklu ekran,
  • - Adreno 630 GPU destekli Snapdragon 845 işlemci yongası,
  • - 6GB RAM,
  • - 256 GB dahili depolama 2 TB’a kadar microSD kart desteği,
  • - 16 MP f/1.6 diyafram ve 71 derecelik geniş açılı birincil objektif, 16 MP f/1.9 diyafram 107 derecelik geniş açılı ikincil objektifli çift arka kamera;
  • - 8 MP f/1.9 diyafram, 80 derece geniş açılı ön kamera,
  • - 3300 mAh batarya, Quick Charge 3.0 desteği
  • - 3.5 mm kulaklık girişi
  • - 4G VoLTE, Bluetooth 5.0 LE, NFC, GPS, USB Type-C, Wi-Fi 802.11
  • - Boyutlar: 151.7 x 75.4 x 7.3 mm, 157 gram
  • - IP68 ile su ve toz dayanıklılığı
  • - Android 8.1 Oreo
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >