Lidere selam dur: En yüksek performanslı akıllı telefon belli oldu

Akıllı telefon
Akıllı telefon

Bu yılın en güçlü akıllı telefonlarının duyurulmasıyla birlikte performans testleri ortaya çıkmaya başladı. Peki ama şu an piyasadaki en güçlü akıllı telefon hangisi?

Şubat sonunda Barselona'da gerçekleştirilen MWC ve takip eden süreçteki etkinliklerle birlikte 2017 yılının üst seviye telefonları netleşmiş oldu. Şu anda Samsung Galaxy S8, LG G6, Huawei P10'un bu senenin en yüksek performanslı telefonları oldukları net. Dolayısıyla bu telefonlar her fırsatta performans, hız, batarya süresi ve diğer birçok fiziksel testte karşı karşıya geliyor.

EverythingApplePro isimli YouTube kanalı, gerçekleştirdiği testle birlikte Galaxy S8, iPhone 7 Plus, LG G6, Google Pixel ve OnePlus 3T Speed'i hız testine soktu.

Galaxy S8 - 7 Plus - LG G6  - Pixel  - 3T Speed karşı karşıya!

                                    Videonun ilk dakikalarında tasarımla alakalı detaylardan bahsedildikten sonra performans kısmına geçiliyor ve teknik özelliklerden bahsediliyor. Listedeki G6, Pixel ve 3T Speed Snapdragon 821 yonga setiyle geliyor. Buna karşılık olarak Samsung tarafında ise Galaxy S8'de daha yeni nesil Snapdragon 835 yonga seti sunuluyor. Apple'da ise kendi çözümü A10'a yer veriliyor.
Galaxy S8 - 7 Plus - LG G6 - Pixel - 3T Speed karşı karşıya! Videonun ilk dakikalarında tasarımla alakalı detaylardan bahsedildikten sonra performans kısmına geçiliyor ve teknik özelliklerden bahsediliyor. Listedeki G6, Pixel ve 3T Speed Snapdragon 821 yonga setiyle geliyor. Buna karşılık olarak Samsung tarafında ise Galaxy S8'de daha yeni nesil Snapdragon 835 yonga seti sunuluyor. Apple'da ise kendi çözümü A10'a yer veriliyor.
Açılış testinin lideri iPhone 7 Plus!
Açılış testinde Apple A10 yonga setli ve 3 GB RAM'li iPhone 7 Plus ilk sırada geliyor. Ardından Snapdragon 835 yonga setli Galaxy S8 ikinci sırayı alıyor. Listenin devamında ise LG G6, 3T Speed ve Google Pixel var.
Açılış testinin lideri iPhone 7 Plus! Açılış testinde Apple A10 yonga setli ve 3 GB RAM'li iPhone 7 Plus ilk sırada geliyor. Ardından Snapdragon 835 yonga setli Galaxy S8 ikinci sırayı alıyor. Listenin devamında ise LG G6, 3T Speed ve Google Pixel var.
Tek çekirdekte lider iPhone 7 Plus, çift çekirdekte lider Galaxy S8!

                                    Geekbench Benchmark uygulamasıyla gerçekleştirilen performans testinde tek çekirdekteki performans lideri 3538 puanla iPhone 7 Plus. Ardından gelen puanlar birbirlerine çok yakın olmakla birlikte 3T Speed, G6, Galaxy S8 ve Pixel olarak sıralanıyor.
Tek çekirdekte lider iPhone 7 Plus, çift çekirdekte lider Galaxy S8! Geekbench Benchmark uygulamasıyla gerçekleştirilen performans testinde tek çekirdekteki performans lideri 3538 puanla iPhone 7 Plus. Ardından gelen puanlar birbirlerine çok yakın olmakla birlikte 3T Speed, G6, Galaxy S8 ve Pixel olarak sıralanıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >