Makyajlı tasarımıyla 2018 model Skoda Fabia tanıtıldı

Skoda Fabia
Skoda Fabia

Geçen ay makyajlı tasarımına ait ilk görüntü paylaşılan 2018 model Skoda Fabia, Cenevre Otomobil Fuarı'ndaki büyük lansman öncesi resmen tanıtıldı.

2015'te satışa çıkan Skoda Fabia Mk3, bu sene makyajlı kasasıyla yeniden piyasaya sürülecek. Birkaç hafta önce ilk görüntüsü paylaşılan araç, Cenevre'de düzenlenecek büyük fuar öncesi büyük ölçüde detaylandı.

Apple CarPlay ve Android Auto destekli 6,5 inç ekrana sahip yeni bilgi-eğlence sistemi, arkadaki yolcular için iki USB portu, arka trafik uyarıcı, kör nokta algılayıcı ve otomatik uzun far özelliğiyle gelen Skoda Fabia 2018, tüm bunları ön tarafı makyajlanmış tasarımıyla tüketicilerin kullanımına sunacak.

Dizel motor seçeneği olmayacak

Doğal emişli 60 ve 75 beygir, turbolu 95 ve 110 beygirlik toplam dört benzinli motor seçeneği bulunacak olan yeni Fabia, bu sene hiçbir sürümünde dizel motor opsiyonu barındırmayacak. Hepsi 1,0 litre üç silindirli olan yeni benzinli motorlarının en az dizeller kadar ekonomik olduğunu ileri süren Skoda yetkilileri, en güçlü motorun yedi ileri DSG otomatik şanzumanla satın alınabileceğini de hatırlattı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >