Marvel’ın yeni filmi Ant-Man and the Wasp’ın fragmanı büyük beğeni topladı

​Marvel’ın yeni filmi Ant-Man and the Wasp’ın ilk fragmanı yayınlandı
​Marvel’ın yeni filmi Ant-Man and the Wasp’ın ilk fragmanı yayınlandı

Aksiyon, macera, heyecan ve soluksuz sürat içeren filmleriyle anılan Marvel’ın yeni projesi Ant-Man and the Wasp’in tüm bu özellikler dışında mizah dolu da olacağı yayınlanan fragmanla ortaya çıktı. Ant-Man’in yeni macerası büyük merak uyandırmayı başardı.

Captain America: Civil War filminin hemen ardından gösterime giren, Marvel Stüdyoları’nın yeni ve merakla beklenen filmi Ant-Man and the Wasp, 6 Temmuz günü izleyicileriyle buluşacak. Filmin fragmanının bizlere verdiği ipuçlarına göre, Marvel Sinema Evreni’nin gizemli gerçekliğinin biraz olsun aralandığı söylenebilir. Marvel’ın geleneksel yöntemlerinden biri olarak tanımlanabilecek sarsıcı duygusal sahnelere yeni yapımda daha az yer verileceğini söylemek mümkün.

Hayalet nasıl bir düşman olacak?

Çizgi romanlardan alışık olduğumuz mizah dili, klasik Paul Rudd şakalarıyla birlikte Ant-Man and the Wasp’ın içerisinde bolca yer alacak. Fragman boyunca Ant-Man tutkunlarının tüm merakını gidermeye yetecek birkaç sahnenin bulunduğu da belirtilmeli. Gayet neşeli bir atmosfer vadeden film fragmanın büyük bir çoğunluğu Karınca Adam ve Yaban Arısı’na ayrılmış durumda. Yeni Marvel maceramızda kahramanlarımız ölümcül düşman Hayalet’in izini nasıl süreceklerini ve nasıl alt edeceklerini planlıyor.

Film, 6 Temmuz'da izleyiciyle buluşacak!

Fragmanda Lang, “Birincisi, eğer bir şeyi doğru dürüst yapmak istiyorsan, önce bir liste yaparsın.” diyor. “İkincisi, Hayelet’le savaşmak zorunda kalacağız. Üçüncüsü, Hayalet’in izini süreceğiz… Galiba bu, ikinci kuralın bir parçasıydı. Neyse, sen orasını karıştırma… Dünyayı kurtarmamız gerekiyor. Asıl mesele bu!” şeklinde söylemlerle oldukça kafa karıştırıcı fakat keyifli sohbetini sürdürüyor. Marvel filmleri arasında en popüler film olmasa da Ant-Man ciddi seviyede hayran kitlesi oluşturmayı başarmış, oldukça yetkin bir film. 6 Temmuz’da izleyicisinin karşısına çıkacak olan filmin beklentileri karşılayıp karşılamayacağını ise zaman gösterecek…

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >