Microsoft Build 2018: Canlı yayın ve detaylar

Satya Nadella
Satya Nadella

Microsoft, her sene Mayıs'ta düzenlediği Build konferansında bu sene açılış konuşmasında yapay zekâ ve bulut teknolojilerini konu alıyor. Toplamda 352 konuşmacının yer alacağı organizasyon bugün Türkiye saatiyle 18:30'daki açılış konuşmasıyla başlıyor.

Microsoft yöneticileri, her sene düzenlediği Build etkinliği sayesinde geliştiricileri bir araya getirip iki gün boyunca yenilikleri anlatıyor. Geçtiğimiz sene Azure isimli bulut hizmetleri koleksiyonunun duyurusunu yapan şirket, bu yıl da aynı organizasyonda önemli yeniliklerle geliştiricilerin karşısına çıkıyor.

Microsoft Build etkinliği 7 ile 9 Mayıs arasında iki gün boyunca toplamda 352 konuşmacıyı ağırlayacak.
Microsoft Build etkinliği 7 ile 9 Mayıs arasında iki gün boyunca toplamda 352 konuşmacıyı ağırlayacak.

Etkinlikte neler var?

Bu akşam CEO Satya Nadella tarafından gerçekleştirilecek olan açılış konuşmasıyla başlayacak olan organizasyonda üst düzey birçok yönetici yer alacak. Özel organizasyonlar ve katılımcıların yer alacağı Microsoft Build 2018'de baz alınan iki temel unsur var. Bunlardan biri yapay zekâ, diğeri ise bulut teknolojileri.

ABD'nin Seattle şehrindeki etkinlik Türkiye saatiyle 18:30'da başlıyor. Organizasyonu canlı olarak takip etmek isteyenler buradaki bağlantıyla ayrıntılara ulaşabilir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >