Microsoft doğruladı: Spotify, Xbox One’a geliyor

Xbox One and Spotify
Xbox One and Spotify

Microsoft’un açıkladığı bilgilerle, Spotify uygulmasının Xbox One için çalışabilir olacağını ve artık kullanıcıların oyun konsolunda da müzik keyfi yaşayabileceğini doğruladı.

Spotify, dünyanın en çok kullanılan müzik programlarının başında geliyor. Birçok oyuncunun büyük bir ilgi ve istekle beklediği haber Spotify-Microsoft ortaklığıyla geldi. Oyun oynadıkları esnada arka planda dilediği müziği dinlemek isteyen oyuncular Spotify’ın Xbox One için gelmesiyle rahat bir nefes aldı. Söylenti halinde kulaktan kulağa yayılan bu gelişme, Microsoft’un zaman geçmeden söylentileri doğrulamasıyla gerçeğe dönüştü.

Reddit kullanıcılarının ulaştığı görüntülerde Xbox One’ın Spotify’a sahip olduğu açık şekilde görülebiliyor. Bu durum, resmi tanıtımın da kısa süre içerisinde gerçekleşeceğini gösteriyor… Bunun yanı sıra Xbox kullanıcıları, Playstation kullanıcılarının sahip olduğu arayüzlerden birine kavuşacakken Playstation 4’ün 2 yıllık anlaşmasının sona ermesine çok kalmadığını söyleyebiliriz. Spotify, geçtiğimiz aylarda Windows Store'da ilk kez yerini almıştı, ancak global bir Windows uygulaması olmadığından Xbox One üzerinde çalışamıyordu. Artık bu sürecin sona ermesine oldukça az bir süre kaldığını söyleyebiliriz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >