Netflix'in uygun fiyatlı mobil aboneliği için Türkiye'de testler başladı

Netflix
Netflix

Netflix, içerikleri yalnızca akıllı telefon ya da tabletlerden izlemek isteyenler için aylık 7.99 TL karşılığında özel bir paketi test ediyor. Ayrıntılar haberimizde:

Netflix, bir süredir konuşulan 'mobil aboneliği' Türkiye'de test etmeye başlıyor. Böylece temel Netflix aboneliğine göre yarı fiyatıyla servisi doğrudan mobil cihazlardan kullanmak mümkün oluyor. Yani aslında daha çok telefon ya da tabletten Netflix içeriklerini izleyenler daha uygun fiyattan bu imkana sahip oluyor.

Netflix'in abonelik ve fiyat tablosu bu şekilde. Şu anda en uygun seçenek aylık 7.99 TL ile mobilde.
Netflix'in abonelik ve fiyat tablosu bu şekilde. Şu anda en uygun seçenek aylık 7.99 TL ile mobilde.

Yalnızca mobil cihazlardan izlenebiliyor

Geçen hafta dünya genelinde test edilen bu özellik kısa süre önce Türkiye'de de aktif edilmiş durumda. Aylık ücreti ise 7.99 TL. Yani gayet makul görünüyor. Elbette temel, standart ve özel paketlere oranla çeşitli eksikleri var; tabloda bunlar da görülebiliyor.

Belki de en önemli eksiklerden biri de kullanıcı sistemi. Yani aynı anda yalnızca tek bir ekran aktif olabiliyor. Ayrıca HD ve Ultra HD seçenekleri de pasif olarak geliyor. Tüm bunların yanı sıra temel, standart ve özel aboneliklerde olduğu gibi mobil aboneliğin ilk ayı da ücretsiz olarak test edilebiliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >