Nokia 9 PureView'ın Geekbench testleri ortaya çıktı

Nokia 9
Nokia 9

HMD Global'in Mobile World Congress kapsamında sergileyeceği yeni nesil üst seviye akıllı telefonu Nokia 9 PureView'ın Geekbench testleri ortaya çıktı. Ayrıntılar haberimizde:

Gelecek hafta Mobile World Congress'te sergilenecek olan telefonların detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Nokia 9 PureView da bunlardan biri. HMD Global bünyesinde çalışmalarına devam eden Nokia, yeni telefonu 24 Şubat'ta tanıtıp 25 Şubat'ta fuarda ziyaretçilere göstermek istiyor.

Fakat fuar öncesinde telefonun detayları netleşmiş durumda. Son paylaşılan GeekBench testleri ise durumu daha net bir şekilde özetliyor. Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti, 6 GB RAM ve Android 9 Pie işletim sistemi bilinen ayrıntılardan birkaçı.

Nokia 9'un GeekBench'te tek ve çift çekirdekte aldığı puanlar görülebiliyor.
Nokia 9'un GeekBench'te tek ve çift çekirdekte aldığı puanlar görülebiliyor.

Puanlar ortaya çıktı

GeekBench'te Nokia 9'un hem tek çekirdek hem de çift çekirdekteki puanları ortaya çıkmış durumda. Telefonda tek çekirdekte 2269, çift çekirdekte ise 8793 puan elde ediliyor.

Ancak daha önceki haberlerimizde de belirttiğimiz gibi Nokia 9'un en can alıcı noktası 5 kamera olacak. Zeiss ortaklığıyla tasarlanan bu kameranın hangi özellikler sunacağını tanıtım sonrasında göreceğiz. Biz de GZT.com olarak MWC 2019 fuarı kapsamında Barselona'dan tüm detayları aktaracağız.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >