PlayStation 4'lere gelen tek bir mesaj oyun konsolunu çökertebiliyor!

PlayStation 4
PlayStation 4

PlayStation 4 kullanıcıları 'kötü amaçlı' olarak gelen ve sistemi çökerten mesajdan şikayetçi. Kullanıcılar çözümü mesajları kapatmakta buluyor. Ayrıntılar haberimizde:

Daha önce Windows, Android ya da iOS'larda tek bir zararlı yazılım sebebiyle sistemin çöktüğüne çoğu kez şahit olduk. Benzer bir durum şimdi oyun konsolları için de geçerli oluyor. Her yeni modelle birlikte daha fazla kişisel veri barındıran oyun konsolları, artık kötü amaçlısaldırganların dikkatini fazlasıyla çekiyor.

Bu problem yalnızca PlayStation 4'te kullanıcıların karşısına çıkıyor.
Bu problem yalnızca PlayStation 4'te kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Fabrika ayarlarına dönmek zorunlu hale geliyor

Son olarak PlayStation 4'te 'Mesajlar' bölümüne giren birçok kişi, sistemi otomatikkapatan bir mesajla karşılaşıyor. Hatta bazı kullanıcılar sistemin kapanmasının yanı sıra oyun konsolunu fabrika ayarlarınadöndürmek zorunda kalıyor.

Tahmin edilebileceği üzere bu hatanın ana sebebi aslında mesajdayer alan karakterler. Organize olan ve sosyal imleme sitesi Reddit'te bir araya gelen kullanıcılar ise çözümü mesajları kapatmakta buluyor. ,

PlayStation 4'te karşılaşılan ve sistemi hataya sürükleyen mesaj bu.
PlayStation 4'te karşılaşılan ve sistemi hataya sürükleyen mesaj bu.

PlayStation 4'te mesajlar nasıl kapatılır?

PlayStation 4'te kullanıcılar Ayarlar / Hesap Yönetimi / Gizlilik Ayarları / Kişisel Bilgiler ve Mesajlar yolu üzerinden bu sistem kolayca pasif hale getirilebiliyor. Böylece PlayStation 4'te karşılaşılan 'mesajla çökme problemi' ortadan kalkıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >