PUBG yapımcısı bozukluğu kabul etti, kampanya başlattı

​PUBG yapımcısı bozukluğu kabul etti, kampanya başlattı
​PUBG yapımcısı bozukluğu kabul etti, kampanya başlattı

Fortnite’ın günden güne büyüyen gelişimi karşısında sürekli olarak güç kaybeden PUBG, öz eleştiri yapmaya başladı. Oyunun sorunlarını gidermek isteyen şirket, kampanya da başlattı.

PlayerUnknown’s Battlegrounds oyununun yapımcısı ‘oyundaki problemlere dair binlerce mesajın ardından çeşitli çözümler arama yoluna gitmişti. Bu çözümler arasında en makul olarak yorumlanan ‘oyun düzeltme temalı internet sitesi’ resmen açıldı. PUBG Corporation, konuya dair ‘Buglar, performans sorunları ve kaliteyle ilgili sorunlar PUBG'nin gerçek potansiyeline erişmesine engel oluyor. Siz de bunun çözülmesini istiyorsunuz. Ekip olarak bunun için bir şeyler yapmaya karar verdik. Fix PUBG, aylar sürecek ve sizlerin istediği değişiklikleri yapabilmemize sebep olacak bir projedir.’ açıklaması yaparak Fix PUBG’yi aktif hale getirdi.

Fix PUBG resmen yayında...
Fix PUBG resmen yayında...

Fortnite’ı geçmek temel amaç!

PUBG’nin yeni platformu Fix PUBG’de sunucu performansı, hileye karşı verilen yoğun mücadele gibi birçok konuda istatistikler veriler yer alıyor. Sorunların çözülmesi için uzunca bir zaman gerekse de geliştirici ekibin konuya eğilmesi oldukça umut verici bulundu. Fortnite’ın günden güne büyüyen etkileşim ağından çekinen ve irtifa kaybeden PUBG için ne kadar faydalı olacağı merak edilen oluşum, oyun sektöründe yeni bir özeleştiri devri de başlatabilir…

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >