Redmi bağımsız marka oluyor: İlk model 10 Ocak'ta tanıtılıyor

Redmi
Redmi

Bu zamana kadar Redmi markası altında yepyeni ürünlerini sergileyen Xiaomi, 10 Ocak itibariyle Redmi'yi bağımsız marka haline getirerek ilk telefonunu sahneye çıkarıyor. Ayrıntılar haberimizde:

Çinli üretici Xiaomi son birkaç yıldır Redmi serisinde yeni modellerini sergiliyor. Özellikle fiyat / performans segmentindeki ürünlerin sıklıkla görüldüğü bu ailede üst seviye performans sunan telefonlar da mevcut. Ama Redmi artık kabına sığmıyor ve bir ürün ailesi değil; bir marka olarak yoluna devam ediyor. Yani Xiaomi tarafından duyurulan bu.

Xiaomi'nin Weibo'da paylaştığı Redmi marka görselinde tanıtım etkinliğinin 10 Ocak'ta gerçekleşeceği belirtiliyor.
Xiaomi'nin Weibo'da paylaştığı Redmi marka görselinde tanıtım etkinliğinin 10 Ocak'ta gerçekleşeceği belirtiliyor.

Redmi bağımsız bir marka haline geliyor

Bu sistemle birlikte Redmi markası altındaki ilk modeli 10 Ocak'ta duyuracak olan şirket, pastadan daha büyük bir pay almak için çalışmalarına devam ediyor.

Tüm bu gelişmelerin ardından tanıtılacak olan yeni telefon fazlasıyla merak ediliyor. Daha önce ortaya çıkan bir görselde 48 MP kameralı bir akıllı telefondan bahsediliyordu. Redmi markası altındaki ilk model muhtemelen bu olacak. Ama şimdilik ne tasarım ne de performans konusunda bilgi var. Haftaya gerçekleşecek duyuruyla birlikte telefonun tüm detayları ortaya çıkacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >