Ruhi Çenet, YouTube sayfasının istatistiklerini ve kazandığı parayı açıkladı

ruhi çenet
ruhi çenet

Yayınladığı esrarengiz videolarla YouTube'a iddialı bir giriş yapan ve şu an 2.6 milyon abone sayısına ulaşmayı başaran Ruhi Çenet, kanalını ilk açtığı günden bu yana gerçekleşen istatistikleri takipçileriyle paylaştı.

İlk videosunu 15 Kasım 2012’de paylaşan Ruhi Çenet’in ele aldığı ilk konu ‘’Dünya’nın en korkunç 10 terkedilmiş şehri’’ olmuştu.

Çenet’in yayınladığı videoya göre ilk abonelerini kazanmaya ve izlenme hareketlenmelerine Aralık 2012’de ulaşıyor. Her geçen ay izlenme ve abonesinin arttığını belirten Çenet, bu sıralarda hala para kazanmadığını da ayrıca belirtiyor.

İlk parasını Şubat 2013’te 13,88 TL olarak kazandığı görülen Çenet’in bir sonraki ay kazancının 74,56 TL’ye çıktığı görülüyor. Bu sırada abone sayısının ise 297,700 bin olduğu görülüyor.

1 milyon izlenmeden sonra kazançta ciddi artış yaşanıyor

1 milyon izlenmeye ulaşan Çenet, gelirini büyük oradan artırarak 106,88 TL’den 1585,69 TL’ye çıkarıyor. Bir sonraki büyük adımla 4 bin TL gelire ulaşan Çenet, başladığı günden bu yana 333 milyon izlenmeyi sağladı. Bin izlenme başına 1 lira 40 kuruş kazandığını açıklayan Çenet, Youtube’dan bu güne kadar 478 bin lira kazandığını açıkladı ancak bu rakama markalarla yapılan anlaşmaların dahil olmadığını da ekledi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >