Samsung, 7000 TL'lik özel Galaxy Note 8 ile geliyor

Samsung.
Samsung.

Uzun sayılabilecek bir süredir yeni telefon duyurusu yapmayan Samsung, bu sessizliğin altında zarar görmemek için yeni ve farklı ürünler ortaya koymaya çalışıyor. Teknoloji devinin şimdiki ürünü: Galaxy Note 8 X 99 Avant L.E.

Akıllı telefon modellerinin fazlalılığı ile dikkat çeken Samsung, uzunca bir süredir yeni bir telefon modeliyle karşımıza çıkmıyor. Bu sessizliğin şirkete zarar vermesini önlemek amacıyla yapılan hamleler ilgi çekerken genelde özel ve farklı içerikler tercih ediliyor. Samsung'un şimdiki sürprizi ise Galaxy Note 8 X 99 Avant L.E. olacak. Samsung, öncelikle Güney Kore pazarına özel olarak piyasaya çıkarılacak olan 99 Avant Limited Edition'ı duyurdu. İsminden de anlaşılacağı üzere sınırlı sayıda üretilen cihazdan yalnızca 99 tane bulunuyor. Arkasında Han-Seung-Woo'nun özel imzasıyla gelen telefonun her bir tanesi 8 haneli bir AVA koduyla farklılaştırılıyor.

Cihaz için yepyeni ve bambaşka bir tema hazırlanmış

Samsung, yalnızca sınırlı sayıda üretilen bu özel model için sadece bu cihazda kullanılabilecek cihaza mahsus bir tema tasarlanmış. Donanımsal olarak Note 8'den herhangi bir farkı olmayan X 99 Avant, 1991 Won (7061 TL)'lik fiyat etiketiyle piyasada olacak. Android 7.1.1 Nougat ile gelecek olan telefonun, şu an için diğer ülkelerde satışa çıkıp çıkmayacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >