Samsung Galaxy A90'daki tamamen çentiksiz ekran ortaya çıktı

Samsung
Samsung

Samsung, yeni nesil Galaxy A90 ile ilgili çalışmalara devam ediyor. Son sızan bilgiler, yeni telefonda çentik ya da damla tasarımı yer almayacağını gösteriyor. Ayrıntılar haberimizde:

Samsung Galaxy Aserisi güncellemeye devam ediyor. MWC'de duyurulan Galaxy A30 ve Galaxy A50'nin ardından Galaxy A70 ve Galaxy A90 hakkında yeni detaylar açığa çıkıyor.

Ekran / gövde oranını artırmak için çentik ya da damla tasarımına giden Güney Koreli şirket, yeni modellerde Notchless Display isimli yeni sisteme geçiş yapıyor. Çentik ve damla tasarımı tamamen ortadan kaldıran bu sistem, haliyle telefonların ekran / gövde oranını artırmayı sağlıyor.

Samsung Galaxy A90'daki Notchless Infinity hakkında şu ana kadar çıkan tek görsel.
Samsung Galaxy A90'daki Notchless Infinity hakkında şu ana kadar çıkan tek görsel.

Ön ve arka kamera olarak çalışıyor

Bunun haricinde Galaxy A90'da çift arka kamera bekleniyor. Ayrıca bu kameranın özel bir mekanizmayla 180 derece dönerek hem ön hem de arka kamera olarak kullanılabiliyor.

Şimdilik yeni telefonla alakalı teknik ayrıntılar sızmış değil. Fakat yakın zamanda teknik ayrıntıların da ortaya çıkması bekleniyor. Tahminler Snapdragon 855 yonga seti; 6 GB / 8 GB RAM seçenekleri, 128 / 256 GB depolama seçenekleri ve 48 MP olacağı yönünde.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >