Samsung, Galaxy J4 Core ile geliyor

Samsung, birçok farklı seviye için cihazlar üretmeye devam ediyor.

Samsung’un Android Go işletim sistemine sahip yeni akıllı telefonu Galaxy J4 Core’un kullanım kılavuzu çevrimiçi ortamda sızdı. Güney Koreli şirket, cihazı tanıtmaya hazırlanıyor.

Sosyal medya üzerinden yayılmaya başlayan iddialar, Samsung’un Android Go işletim sistemine sahip yeni bir akıllı telefon ile üreticilerinin karşısına çıkacağını savunuyor. Şirketin Android Go’lu akıllı telefonu Galaxy J4 Core’un kullanım kılavuzu, çevrimiçi olarak internete sızdırıldı. Sızdırılan kılavuza göre Galaxy J4 Core, tıpkı şirketin ilk Android Go’lu akıllı telefonu Galaxy J2 Core gibi Android 8.1 Oreo işletim sistemi üzerine inşa edilen Samsung Experience kullanıcı arayüzüne sahip olacak.

Samsung Galaxy J4 Core'un 'kullanım kılavuzu' birçok farklı platforma sızdırılmış durumda.
Samsung Galaxy J4 Core'un 'kullanım kılavuzu' birçok farklı platforma sızdırılmış durumda.

Google'ın 'GO' uygulamaları da cihaza entegre edilecek

Sızan bilgilerde cihazın tüm bu özelliklerine karşın standart uygulamalar yerine Google’ın ‘GO’ uygulamalarını barındıracağını da söyleyelim. Kısa süre içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulması beklenen SM-J410F model numaralı Galaxy J4 Core, Snapdragon 430 yonga setine ve 1 GB RAM’e sahip biçimde gelecek.

Başlangıç seviyesi standardında olduğu söylenebilecek cihaz hakkında ortaya çıkan bilgilerin sayısı az olsa da Samsung yine belli bir kitleyi memnun etmeyi başaracak gibi duruyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >