Samsung Galaxy Note 8 bu kez de çalışır halde görüntülendi

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Tanıtım etkinliğine birkaç hafta kala Galaxy Note 8 bu kez de çalışır haldeyken fotoğraflandı. İşte tepe seviyesi akıllı telefonun yeni detayları...

Samsung Galaxy Note 8'in tanıtılmasına birkaç hafta kala ürünle ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz dönemlerde telefonun tasarım ve teknik detayları belli olmuş; satış fiyatına ilişkin birtakım söylentiler ortaya çıkmıştı. Son olarak sızdırılan fotoğraflarda ise telefon çalışır haldeyken görüntülendi. Esasında paylaşılan bu yeni fotoğraflar, şu ana kadar netleşen tüm ayrıntıları da doğrular nitelikte.

Galaxy Note 8'in ekranına ilişkin en önemli ayrıntılardan biri ise 6.3 inç boyutundaki "neredeyse çerçevesiz" ekranın Galaxy S8+ akıllı telefonu fazlasıyla hatırlattığını söyleyebilmek mümkün. Zaten arada yalnızca 0.1 inç'lik boyut farkı olacağı kesinleşti. Ekranla alakalı en önemli detaylardan birisi ise yine Galaxy S8 serisinde kullanılmaya başlanan "Always On Display" adı verilen "Daima Açık Ekran" sistemi.

Galaxy Note 8'in tasarım anlamında Galaxy S8+ ile birkaç nokta haricinde birebir aynı olacağını söylemek de mümkün.
Galaxy Note 8'in tasarım anlamında Galaxy S8+ ile birkaç nokta haricinde birebir aynı olacağını söylemek de mümkün.

Çalışır halde görüntülenen Galaxy Note 8'e bakıldığında parmak izi sensörünün telefonun biraz daha sağ tarafına kaydığını söyleyebilmek mümkün. Elbette ürüne ilişkin tüm ayrıntılar 23 Ağustos'ta gerçekleştirilecek olan etkinlik sonrasında ortaya çıkacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >