Samsung Galaxy S8'in fiyatı ve tanıtım tarihi belli oldu

Son tahminlere göre Samsung'un yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S8, Nisan 2017'de New York'ta gerçekleştirilecek özel bir organizasyonla tanıtılacak.

Samsung'un yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S8'e ilişkin bilgiler gelmeye devam ediyor. Yeni telefonun, özellikle arka kamerada devrimsel nitelikte yenilikler sunması bekleniyor.
Yeni bilgiler geliyor: Samsung Galaxy S8'in kamerası devrim yapacak
Aksesuar tarafında da özel seçenekler olacağı biliniyor. Kullanıcılar, özellikle kılıf konusunda tercih yapmakta zorlanacak gibi görünüyor. Keza kapaklı kılıflardan, koruyucu kılıflara hatta bataryalı kılıflara kadar birçok farklı alternatif olacak.
Samsung Galaxy S8'in ayrıntıları netleşiyor: Aksesuarları bile efsane
Geçen ay Harman'ı satın alan Samsung'un, Galaxy S8'de multimedya konusunda da önemli adımlar atacağı tahmin ediliyor. Çünkü uzunca bir süredir bu konu üzerinde çalışan şirketin yeni modelle birlikte çift hoparlör sistemine geçeceğine kesin gözüyle bakılıyor.
Samsung Galaxy S8 çift hoparlörlü olabilir
Nisan ayında New York'ta tanıtılabilir

                                    
                                    Son olarak, Galaxy S8'in tanıtım tarihi ve fiyatı da sızdı. Samsung, tanıtım için Galaxy S7'de Şubat ayını seçmişti. Ancak Galaxy S8 tanıtımının Nisan'da yapılacağı belirtiliyor. Yani aslında Şubat'ta gerçekleşecek olan Mobile World Congress es geçilecek. Güney Koreli dev şirketin ayrıca bir Unpacked etkinliğiyle birlikte tanıtımı yapacağı ifade ediliyor. Telefonun, New York'ta gerçekleşecek olan bu etkinlikten bir ay sonra satışa çıkacağı da tahminler arasında.
Nisan ayında New York'ta tanıtılabilir Son olarak, Galaxy S8'in tanıtım tarihi ve fiyatı da sızdı. Samsung, tanıtım için Galaxy S7'de Şubat ayını seçmişti. Ancak Galaxy S8 tanıtımının Nisan'da yapılacağı belirtiliyor. Yani aslında Şubat'ta gerçekleşecek olan Mobile World Congress es geçilecek. Güney Koreli dev şirketin ayrıca bir Unpacked etkinliğiyle birlikte tanıtımı yapacağı ifade ediliyor. Telefonun, New York'ta gerçekleşecek olan bu etkinlikten bir ay sonra satışa çıkacağı da tahminler arasında.
Galaxy S7'den daha pahalı olacak

                                    
                                    Yine geçtiğimiz dönemlerde Galaxy S8'in Galaxy S7'ye göre çok daha uygun fiyatla satılacağı ortaya çıkmıştı. Ancak yeni bilgilere göre Galaxy S8, içerdiği yeni nesil teknolojiler sebebiyle Galaxy S7'ye kıyasla %20 oranında daha pahalı olacak. Tahmini fiyat ise 950 dolar seviyesinde. Elbette çeşitli opsiyonların da sunulması bekleniyor. Böylece fiyatın diğer seçeneklerle birlikte daha da yükseleceği aşikar. Samsung'un şu an konuyla alakalı sessiz kaldığını da hatırlatmak gerek.
Galaxy S7'den daha pahalı olacak Yine geçtiğimiz dönemlerde Galaxy S8'in Galaxy S7'ye göre çok daha uygun fiyatla satılacağı ortaya çıkmıştı. Ancak yeni bilgilere göre Galaxy S8, içerdiği yeni nesil teknolojiler sebebiyle Galaxy S7'ye kıyasla %20 oranında daha pahalı olacak. Tahmini fiyat ise 950 dolar seviyesinde. Elbette çeşitli opsiyonların da sunulması bekleniyor. Böylece fiyatın diğer seçeneklerle birlikte daha da yükseleceği aşikar. Samsung'un şu an konuyla alakalı sessiz kaldığını da hatırlatmak gerek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >