Samsung, yeni iPhone'ların ekran üretimine başlıyor

Samsung
Samsung

Samsung, Mayıs'ta yeni iPhone'lar için OLED ekran üretimine başlıyor. Üretimlerin Haziran'da iki katına çıkması bekleniyor. İşte detaylar:

Akıllı telefon satışlarında büyük bir rekabet içinde olan Apple ve Samsung, bileşen tedariği konusunda ise ortak çalışıyor. Son raporlara göre Güney Koreli Samsung, yeni nesil iPhone için ekran üretimine şimdiden başlıyor. Dolayısıyla bu süreçle birlikte geçtiğimiz dönemlerde iPhone'larda meydana gelen tedarik sorunlarının tekrarlanmayacağı anlaşılıyor.

Yeni nesil iPhone'un ekran ve tasarım detayları ise şimdilik bilinmiyor.
Yeni nesil iPhone'un ekran ve tasarım detayları ise şimdilik bilinmiyor.

Üretim Mayıs'ta başlıyor

OLED yapısındaki ekranların üretimine Mayıs'ta başlayacak olan Samsung, bir ay sonrasında ise üretim kapasitesini tam olarak iki katına çıkaracak gibi görünüyor. Böylece az önce bahsettiğimiz noktaya geri dönüyoruz. Yani Apple için yeni iPhone'ların tedariği konusunda hiçbir sorun yaşanmaması çok önemli.

Gelecek ay üretimin başlamasıyla birlikte konuyla alakalı detaylar daha da netleşecektir. Haliyle hem üretim hem de OLED ekranla ilgili detayların açığa çıkmasıyla beraber detayları sizlerle paylaşacağız.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >