Serdar Kuzuloğlu'na sorduk: Dijital para birimleri kağıt parayı öldürebilir mi?

Serdar Kuzuloğlu
Serdar Kuzuloğlu

GZT.com olarak Serdar Kuzuloğlu ile gerçekleştirdiğimiz röportajda, dijital para birimlerinin kağıt paraları geride bırakıp bırakamayacağını konuştuk. Bitcoin gibi en değerli dijital para biriminin son haftalarda %40'lık değer kaybının konuşulduğu şu günlerde, Kuzuloğlu'nun bu para birimleri hakkındaki yorumları ve diğer tüm detaylar videomuzda:

Blok zinciri temelli dijital para birimleri (bitcoin, ethereum, ripple) ülkemizde son birkaç yıldır yüksek sesle konuşuluyor. Sosyal medya, internet ve televizyon programlarında sık sık dile gelmeye başlayan dijital para birimleri ülkemizdeki yatırımcıları harekete geçiriyor. Durum böyle olunca aslında yatırımcılar için tavsiyeler de büyük önem kazanıyor.

Dijital para birimleri kağıt paraların önüne geçebilir mi?

Biz de GZT.com olarak ülkemizde 'teknoloji ve trendler' denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olan gazeteci M.Serdar Kuzuloğlu ile dijital para birimlerini konuştuk.

Birkaç farklı bölüm halinde yayınlayacağımız videolardan ilkinde blok zinciri, bitcoin ya da diğer alt coin'leri ve kağıt para karşısındaki durumunu konuşuyoruz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >