Snap, şimdi de Drone ile karşımıza çıkıyor

Snap and Drone
Snap and Drone

Snap şirketi, Snapchat mesajlaşma uygulamasıyla bilinirliğini katlarken, şirket bununla yetinmeyi düşünmüyor diyebiliriz. Şirketin sanal gerçeklik gözlüklerine yaptığı yatırım, bu hamlelerin başlangıcını oluştururken şimdi de Drone konusunda atılacak adımlar merakla bekleniyor.

Şirkete yakınlığıyla bilinen bir araştırma şirketinin yayınladığı rapora göre Snap’in Drone yapımcısı Zero Zero Robotics’i himayesi altına almak konusunda ciddi çalışmaların olduğu belirtiliyor. Nereye gidilirse gidilsin yanınızda taşıyabileceğiniz Hover Camera Passport’ları üreten şirket, birçok kullanıcı için oldukça başarılı ürünler ortaya koymasıyla biliniyor.

Taşınabilirliği ve ayrıca izlenebilme özelliğiyle diğer Drone örneklerinden ayrılabilen cihazlar üreten Zero Zero Robotics, merak uyandıran özellikleriyle Snap’in de dikkatini çekmiş durumda. Rapora göre şirket yetkilileri bu birleşmeyi tam olarak kabul etmese de Snap’in Drone şirketini satın aldığı konusunda oldukça emin olan araştırmacılar mevcut. Snap, Drone’lar ile Snapchat arasında bir ilişki kurar mı, bunu çok yakında göreceğiz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >