Sonunda Samsung Galaxy S9'un gerçek görüntüsü de ortaya çıktı!

Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9

Tanıtım tarihinin netleşmesi ve her iki modele ait ekran boyutlarının belli olmasının ardından Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın çalışır haldeyken görüntüleri paylaşıldı.

Özellikle son birkaç aydır Samsung'un yeni nesil akıllı telefonu Galaxy S9 ve Galaxy S9+'a dair söylentiler artmaya devam ediyor. Her ne kadar ortaya çıkan haberlerde Güney Koreli şirketin geçen sene olduğu gibi MWC'i es geçeceği ve tanıtımı daha sonra yapacağı söylense de, dün paylaşılan görselde tanıtım etkinliğinin 25 Şubat'ta gerçekleştirileceği kesinleşmişti. Böylece ürünlerin Mobil Dünya Kongresi'nde sergileneceği ve katılımcılar tarafından test edilebileceği de netleşmiş oldu.

Samsung Galaxy S9 çalışır halde görüntülendi

Son olarak Galaxy S9'un çalışır haldeki görüntüsü de paylaşıldı. Evet şu anda Samsung cephesinden doğrulanan herhangi bir bilgi ya da görsel olmamasına karşın son yayınlanan videonun Galaxy S9 modeline ait olduğu ileri sürülüyor.

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın özellikleri

Qualcomm Snapdragon 845 yongasının kullanılacağı Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modelinde buna ek olarak bir de Exynoss yongalı versiyonun gelmesi bekleniyor. 5.8 inç / 6.2 inç'lik ekranlar, 3000 mAh / 3500 mAh kapasitede bataryalar ve f/1.5 diyafram açıklığına sahip Full HD (480 FPS) video çekimi gerçekleştiren 12 MP'lik kamera da detaylar arasında.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >