Spotify yeni yıl kampanyasıyla geliyor!

Spotify.
Spotify.

Müzik platformları arasında en popüler uygulamaların başını çeken Spotify, 12 aylık Premium üyelik alanlar için 10 aylık ödeyebilme şansı sunuyor...

Apple Music ve Fizy ile olan rekabetinde ciddi seviyede öne çıkan özellikleri, Spotify'ı sürekli olarak bambaşka bir seviyede tutmaya yarıyordu. Popüler müzik servisi, yalnızca üstün özellikleriyle değil sıkça yaptığı kampanyalarıyla da konuşuluyor. Spotify, tek seferlik 139 TL karşılığında yıllık Premium üyelik hakkı veriyor. 10 ay fiyatına12 aylık üyelik sağlayan servisin sunduğu son teklif, 31 Aralık 2017 yılına kadar geçerliliğini sürdürecek. Yani, kısa süreliğine sağlanan indirimi kaçırmak istemeyen kullanıcılar ellerini çabuk tutmalı. Hazırlanan bu kampanya planı için halihazırda mevcut bir üyeliğinizin bulunması veya bir yenisini elde etmiş olmanız gerekiyor bilgisini de vermeliyiz. Aile planıyla Spotify üyeliği olan kullanıcıların bu tekliften faydalanması ise mümkün olmayacak. Operatör anlaşması olmadan Spotify sahibi olan üyeler, 2 aylık yeni yıl hediyesiyle mutlu olabilecek.

Spotify Premium hangi özelliklere sahip?

Ücretsiz olarak da kullanılabilen müzik servisinin Premium versiyonunun en önemli özelliği reklamsız olarak kullanılabilmesi. Müzik keyfini sınırsız bir şekilde devam ettiren bu özellik, çok sayıda kullanıcıyı kendine bağlayabiliyor. Yersiz reklamlardan uzaklaştıran Premium mod, müziklerin çevrimdışı şekilde dinlenmesine de imkan sağlıyor. Bu yolla,Beğendiğiniz müzikleri veya müzik listelerini Wi-Fi üzerinden indirerek, internet kotanızdan harcamadan çevrimdışı şekilde dinleyebilirsiniz. Premium üyelik bunun dışında istediğiniz şarkıyı istediğiniz an çalmayı veya şarkı atlamayı da mümkün kılıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >