Spotify’dan şarkı limiti değişikliği: 3 katına çıkarıldı!

​Spotify’dan şarkı limiti değişikliği: 3 katına çıkarıldı!
​Spotify’dan şarkı limiti değişikliği: 3 katına çıkarıldı!

Dünyanın en büyük online müzik dinleme platformlarından Spoify, Premium üyelerin çevrimdışı şarkı dinleme limitini 3333 şarkıdan 9999 şarkıya çıkardığını açıkladı.

Spotify’ın uzun zamandır bilfiil kullandığı 3.333 şarkılık limit birçok kişi için çok büyük bir önem arz etmiyor. Limitin fazlalığı bir yana sürekli olarak bir sekmeyle gösterilmeyen sınır çok insan tarafından bilinmiyordu. Spotify, 3.333 şarkılık sınırı bir anlık kararla 9.999’a çıkardı. 3 katlık artışı resmi hesabından duyuran Spotify’a ‘Sınır var mıydı’ gibi sorular sosyal medyada cevap olarak yöneltildi.

Spotify yeniliklerini artırıyor!

Spotify'ın kullanıcılara müjdesi şarkı indirme limitiyle de sınırlı değil. Normalde Spotify Premium hesabınızı 3 farklı cihazda aktif etmek mümkündü. Spotify, son yeniliklerle bu sayıyı 5'e çıkardı. Böylece toplamda 5 farklı cihazda 50.000 şarkıya kadar çevrimdışı şarkı depolama imkanına sahipsiniz. Bir süredir 'reklam geçme' özelliğini test eden ve yakın zamanda kullanıcılarla buluşturması beklenen Spotify, 'müşteri dostu' politika gütmeye devam edecek gibi görünüyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >